Így használd sportpályának az egész várost!

Forrás: Dreamstime -
BUG2016 Budapest mozgás sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagyváros, így Budapest is rengeteg lehetőséget nyújt a szabadtéri sportolásra. Nem feltétlenül kell például drága kondibérletet venni, csak meg kell látni a lehetőségeket. Persze egy kis kreativitás néha nem árt!

Futás

Margitsziget, Városmajor, Vérhalom, Városliget, Bikás park, Olimpia park - fedezd fel Budapest legszuperebb futópályáit! A városi lakosság körében az egyik legnépszerűbb sport a futás, amit ma már rengeteg profi helyen tudsz űzni. Ha kezdő vagy, kezdd gyaloglással, vagy intervall edzésekkel, amikor a futást és a gyaloglást váltakozva csinálod.

Forrás: Dreamstime

Szabadtéri kondipark

Óbudán és Újbudán is egyre több szabadtéri kondipark van, például a Bikás parki futópálya mellett is. A Népligetben a Vajda Péter út és a Könyves Kálmán körút találkozásától nem messze is található egy kondipark, ahol kar-, váll- és hasizom erősítésére alkalmas gépek és az úgynevezett tajcsikerék is megtalálható. Ideje elővenni a kreativitásunkat.

Mozgasd át magad a jó levegőn! 5 szuper gyakorlat őszre

Az ősz kezdete az egyik legjobb időszak a kinti edzésre – most a kánikula sem lehet kifogás. Az utóbbi időben gombamód nőnek ki a szabadtéri edzőparkok, főleg a fővárosban. De hogyan használd ezeket a kinti kondigépeket? Olvasd el a Life.hu cikkét!

Lépcsőzés

A lépcsőzés aztán tényleg olyan, amihez semmi speciális eszközre nincs szükség. Kifejezetten sportként is kiváló, de az sem rossz, ha néhány napot kitűzöl, amikor bárhova mész, mindig a lépcsőt választod. Egyébként a fogyásban és az alakformálásban is kiváló, úgyhogy érdemes rendszeresen űzni.

Forrás: Dreamstime

Nyitott pályák

Ha jól körbenézel, rájössz, hogy mennyi nyitott kosárlabdapálya, focipálya, pingpongasztal és még squashpálya is van Budapesten. Érdemes felfedezni őket!

Támogatott tartalom.

Mozogj okosan a városban! Közlekedj és sportolj egy időben

Te is azok közé tartozol, akik napi 8 órában ülnek az irodában? Alig van időd mozogni? Juss el sportolva a munkahelyedre. Íme, néhány pénztárca- és környezetbarát lehetőség, amivel az egészségedért is sokat tehetsz! Olvasd el a Life.hu cikkét!

Október 1-jén valami új kezdődik!

A Budapest Urban Games sportpályává alakítja az egész várost október 1-jén, szombaton 10 és 20 óra között. Gyere ki, és játsszuk le, Budapest!

Programok:

Urban Climb Jam | Várkertbazár, Öntőház udvar és környéke
Grund Focibajnokság | Klauzál tér
Urban Bike-verseny | Citadella sétány
Snake Run Futóverseny | Madách tér – Klauzál tér
Longboardverseny | budai Vár, Hunyadi János utca
Pingpongverseny I Klauzál tér

„A hús elhagyása nem megszorítás, hanem egy új világ felfedezése” – Ezért ne add fel a szeptemberi kihívásthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160921-kedvenc-vega-szakacsaink-kedvenc-receptjei-avagy-ezert-ne-add-fel-a-szeptemberi-kihivast.htmlA kihívás évének szeptemberi próbája a húsmentes hónap. Ha már éppen feladnátok, semmiképpen ne tegyétek. Hogy miért? Kedvenc vega szakácsainkat kérdeztük arról, hogy miért éri meg akár csak egy hónapra is kipróbálni a vega étkezést, ráadásul még egy kedvenc receptjüket is megosztották velünk! Ez Zsír!OrigoŐsellenség vagy barát? Tények és tévhitek a rettegett zsírrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160920-tenyek-es-tevhitek-a-zsirok-es-olajok-szereperol-a-taplalkozasban.htmlElőítéletek és fenntartások? Információhiány vagy épp túl sok információ a zsírokról? Mért fontos, hogy tisztában legyünk a valódi tényekkel? A zsírok elengedhetetlen részét képezik a kiegyensúlyozott táplálkozásnak, ugyanakkor sokan az elhízás és betegségek okozójának tekintik. Ez Zsír!OrigoFitnesz karkötők pró és kontra! Súlyos kérdések a mindentudó sporteszközrőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160919-mennyire-biztonsagosak-a-fitnesz-karkotok-most-kiderul.htmlA fitness trackerek, vagyis az aktivitásmérők népszerűsége folyamatosan növekszik. Csak 2016 első negyedévében közel 20 millió ilyen eszköz került forgalomba. A többségük GPS segítségével követi le a felhasználó által lefutott kilométereket, méri a szívritmust és a pulzust, illetve azt is képes átlátni, hogy alszik-e a felhasználó. Felmerül azonban a kérdés, hogy ezek az eszközök valóban biztonságosak-e. Ez Zsír!--A brownie is lehet egészséges! Készítsd avokádóvalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160916-keszits-egeszseges-avokados-browniet.htmlKi ne szeretné a csupacsoki, isteni ízű brownie-t? Tény, hogy egy kis bűnözés néha belefér, de miért is bűnöznénk, amikor még ezt az édességet is meg lehet oldani egészségesebb variációban. Nézzük, hogyan készül az avokádós brownie! Ez Zsír!Origo"Nem volt önbizalmam, irigykedve néztem a korombelieket" – 40 kilót fogyott, majd a mozgás szerelmese lett Évihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160914-sikertortenet-a-22-eves-szabo-evi-fogyasa-eletmodvaltasa.htmlA 22 éves Szabó Évit tinédzserkorában kezdte el zavarni a súlyfeleslege. A kalóriaszámlálgatásokat követően 40 kilót fogyott, így 46 kiló lett, de gyenge volt, és kimerült. Ezután ráállt az egészséges táplálkozásra és a rendszeres testmozgásra. Most kicsattan az egészségtől, 58 kilós, erős, és rengeteg terve van, például a félmaraton. Évi életmódváltása igazi sikertörténet! Ez Zsír!OrigoAmerika Kapitány, Batman, Thor – Színészek, akik szuperhőssé gyúrták magukathttp://www.life.hu/ez-zsir/20160907-szineszek-akik-szuperhosse-gyurtak-magukat-amerika-kapitany-batman-farkas.htmlAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.