136 kilósan lett profi táncos Dexter Mayfield

Forrás: NORTHFOTO/Mark Niedelson / Barcroft Media/Mark Niedelson / Barcroft Images -
táncos Ez Zsír! profi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha meghalljuk a táncos szót, rögtön egy piszkafa, nyúlánk és nagyon hajlékony férfit képzelünk magunk elé. Dexter Mayfield a súlya alapján legalább két klasszikus táncost tesz ki, ez mégsem gátolta meg abban, hogy küzdjön az álmaiért. 

A kaliforniai Dexter Mayfield nem hagyta, hogy az adottságai, a súlya valaha is gátat szabjanak álmainak. Ez a magabiztosság és akaraterő segítette abban, hogy elérje célját, és táncos lehessen belőle.

Forrás: NORTHFOTO/Mark Niedelson / Barcroft Media/Mark Niedelson / Barcroft Images

Dexter több, mint 136 kilót nyom, ami valljuk be, nem egy tipikus táncos súlya.

Mégis, a férfi Kaliforniában több darabban is táncol, emellett a világon már rengeteg helyen szerepelt a legnépszerűbb musicalekben. Profin csinálja, amit csinál, és bármilyen hihetetlen, de a tánc mellett bizony vannak színészi és modellmunkái is!

Mindenük a tánc

Egy gyönyörű balerina, egy országszerte híres táncművész, aki nem mellesleg tévéműsorok sztárja, egy háttértáncos és egy fitneszbajnok, aki az ország egyik leghíresebb társulatának oszlopos tagja. Mindannyian megtalálták azt a mozgást, amibe egy életre beleszerettek, ez pedig a tánc. Arról faggattuk őket, hogyan és miként jött ez a szerelem.
20 éves, de simán lenyomja bármelyik pasit Suzanne Svanevikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161014-suzanne-svanevik-crossfites-lany-nagyon-eros-videok-rola.htmlSuzanne Svanevik már 17 évesen úgy edzett, hogy kevés pasi van, aki azokat a gyakorlatokat végre tudta volna hajtani, mint a fiatal lány. És most nem jógáról vagy táncikálásról van szó, hanem kőkemény súlyok emelgetéséről. Ez Zsír!OrigoBombázó lett a túlsúlyos anyuka: Ma már fitneszversenyeken indulhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161015-bombazo-lett-a-kozel-100-kilos-edesanya.htmlKétgyerekes családanyaként közel 100 kiló volt a súlya annak a nőnek, aki ma már fitneszversenyeken indul. Ez Zsír!Origo12 hét alatt izompacsirtává gyúrta magát a pénzügyi tanácsadóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161016-12-het-alatt-izompacsirtava-gyurta-magat-a-penzugyi-tanacsado.htmlMásokak évekbe telik, mire rászoknak a rendszeres edzésre, és olyan otthonosan mozognak az edzőteremben, hogy látványos eredményeket tudnak elérni. Ahmed Nassarnak azonban mindössze 12 hét kellett ahhoz, hogy drasztikusan megváltoztassa a testét. Ez Zsír!--Végre itt a tökszezon! Ezért egyél belőle minél többethttp://www.life.hu/ez-zsir/20161014-itt-a-tokszezon-ezert-egyel-belole-minel-tobbet.htmlNemcsak azért imádjuk az őszt, mert ilyenkor mesés színekbe öltözik a táj, hanem azért is, mert a dér végre megcsípi a sütőtököt, és beindulhat a szezon. Egy hideg őszi estén nincs is klasszabb, mint elkészíteni belőle egy nagy adagot, és még melegében megcsorgatni egy kevés aranyló mézzel. De azonkívül, hogy finom, miért éri meg minél többet fogyasztani a sütőtökből? Most kiderül! Ez Zsír!--Sarka Kata: “Drasztikus változásra volt szükség”http://www.life.hu/ez-zsir/20161015-sarka-kata-szerint-drasztikus-valtozasra-volt-szukseg-csak-eletmodvaltassal-lehet-lefogyni.htmlSarka Kata úgy véli, szükség van a változtatásra, és azt csak drasztikusan lehet elérni. Az életmódváltás jelentheti a fogyókúrázók és a diétázók számára az egyetlen olyan megoldást, ami kiállja az idők próbáját. Ez Zsír!Fotó: Mudra László - OrigoGondoltad volna? Több tonna sajtburgert eszel meg tudtodon kívülhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161013-evi-150-ezer-plusz-kaloriat-fogyasztunk-ugy-hogy-nem-is-tudunk-rola.htmlA legtöbb ember hiába diétázik, olykor-olykor azért enged a csábításnak: ezeket a kisebb-nagyobb falatokat ugyanakkor említésre méltónak sem találja, ezért nem is listázza őket az elfogyasztott kalóriák között. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.