Micsoda popsi! Övé lett Brazília legjobb feneke

Forrás: Instagram/erikacanella -
popsi popsi szépségverseny Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szexi csokilány lett Brazíliában a 2016-os Miss BumBum győztese: a lány formái tényleg megérnek egy misét! 

Ez az a verseny, ahol aztán nincsenek piszkafa lányok, lapos popsik

– itt ugyanis a nőies testé a főszerep. A Miss BumBum idei győztese a 24 éves Erika Canela lett, így már nem vitás, jelenleg övé Brazília legszebb popsija.

Erika Canela Forrás: Instagram/erikacanella

A győztest egy éjszakai bárban hirdették ki, a fináléba 15 lány jutott be, akikre több mint 17 millió szavazatot adtak le.

Erika Canela középen Forrás: Instagram/erikacanella

Erika egyébként egy ideig modellkedett, de aztán kis híján feladta álmait, most azonban úgy tűnik, van helye a szakmában. A lány ugyanis egy hatmilliós szerződéssel lett gazdagabb.

Erika Canela Forrás: Instagram/erikacanella

Tóth Vera még nem elégedett: egy év kell az álomalakhozhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161114-toth-vera-meg-fogyni-szeretne-egy-ev-es-eleri-alomalakjat.htmlHatalmas súlyfeleslegtől szabadult meg Tóth Vera a gyomor-bypass műtétnek köszönhetően, de még nem teljesen elégedett a kinézetével. Sportol és tovább küzd azért, hogy elérje célját, amihez még egy év biztosan szükséges.Ez Zsír!--15 évesen 78 kiló volt, majd életmódot váltott Szikszai Eszter – Egészséges és csodaszép lett!http://www.life.hu/ez-zsir/20161114-szikszai-eszter-sikertortenete-eletmodvaltasrol-egeszseges-eletrol-sportrol.html„Mértékletesség, önfegyelem, rendszeresség” – mondja fogyása titkáról Szikszai Eszter, aki saját bevallása szerint mindig is duci lány volt. Tizennégy évesen drasztikus diétával fogyott 10 kilót, majd felszedett 20-at. A középiskolai évek alatt minden akaraterejével belevágott az életmódváltásba, aminek köszönhetően sikeresen lefogyott, és közben rengeteget izmosodott. Ma már saját maga is tudatos életről, egészségről, testmozgásról blogol. Ez Zsír!--Ő az igazi szupernagyi! 61 évesen kőkemény súlyokat emelget az asszonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161115-o-az-igazi-szupernagyi-61-evesen-kokemeny-sulyokat-emelget-val-swaine.htmlA 61 éves brit asszony tényleg nem semmi: egy éve kezdett bele a súlyemelésbe, és máris rekordokat döntöget. Ezt csinálja valaki utána! Ez Zsír!--Kódolva van a génjeinkben, hogy a testmozgást vagy a fotelben tespedést választjuk?http://www.life.hu/ez-zsir/20161111-kodolva-van-a-genjeinkben-a-mozgas-szeretete.htmlA génjeink a felelősek azért, hogy a szabadidőt az edzőteremben vagy a fotelben hátradőlve szeretjük-e tölteni – állítja egy friss tanulmány. Ez Zsír!ThinkstockLátványosan meghízott Christina Aguilerahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161111-christina-aguilera-felkapott-20-kilot.htmlA szexi énekesnő elhízott, rossz formában van. De vajon miért? Ez Zsír!--A repceolaj lenne a csodaszer a hasi zsír ellen? http://www.life.hu/ez-zsir/20161109-a-repceolaj-a-csodaszer-a-hasi-zsir-ellen.htmlUgye te is minden évben felfigyelsz a csodálatos sárga színével pompázó, óriási táblákban virágzó repcére? Nemcsak a látványa elképesztő, az élettani hatásai is bámulatosak. Itt az ideje újra felfedezni a repcét! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.