férfi modell fashion week plus size modell plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2016 tavaszán, közel egy évvel ezelőtt szerződtette egy modellügynökség az első plus size férfi modellt. Azóta a számuk igencsak megszaporodott, imádja őket a női és a férfi közönség is. Nem is csoda, talán kevésbé szálkásak, mint modelltársaik, de annyira emberiek és annyira helyesek, hogy csak szeretni lehet őket. Habár igazán nagy divatcégek még nem nyitottak a plus size férfiak felé, de ha belegondolunk, hogy a plus size nők is mennyire lassan váltak elfogadottá a divatiparban, akkor nem is csodálkozunk rajta. Mi mindenesetre alig várjuk, hogy ők is foglalkoztassák ezeket a helyes pasikat. 

Zach Miko

Nem véletlen, hogy ő az első a felsorolásunkban. Tulajdonképpen ő volt az első plus size férfi modell a világban. A 198 centiméter magas, 124 kilós Mikót a férfi Ashley Grahamként emlegetik.

Zach Miko Forrás: Instagram/zachmiko

Riccardo Onorato

Az olasz származású Riccardo divatbloggerként kezdte a pályáját, így került egyre közelebb ahhoz, hogy modellként is kipróbálja magát. Több tízezres rajongótábora önmagáért beszél.

Riccardo Onorato Forrás: Instagram/guyoverboard

Steven Martin

Egy szakállas jópasi Németországból, aki csodás tekintetével egész Európát meghódította már. A pozitív testkép hirdetése nagyon fontos számára.

Steven Martin Forrás: Instagram/steven_plussize_male_model

Harvey Guillen

Harvey gyerekszínészként kezdte a pályáját, és ma is a színészkedés számára az első. De mióta kinőtt a ducikisfiú-szerepekből, és rárakódott egy kis sárm, plus size modellként is tökéletes megállja a helyét.

Harvey Guillen Fotó: Tracy Birdsell

Claus Fleissner

Mindig szerette a divatot, de soha nem gondolt magára modelltípusú pasiként. Teljesen véletlenül került tűzközelbe, de azóta erősíti a nagyjából 30 fős német plus size férfiközösséget.

Claus Fleissner Forrás: Instagram/clausfrankfurt

Ben Whit

Ügynöksége szerint Ben a tökéletes példája az egészséges és fitt férfinak, aki mégis alig talál magára tökéletes ruhákat. Ben egyébként kertészként és személyi edzőként dolgozott modellpályafutása előtt.

Ben Whit Forrás: bridgemodels.co.uk

Jesse McNeilly

Jesse és felesége, Laura Wells is plus size modellként dolgoznak. Laura ráadásul Ausztrália leghíresebb és legkeresettebb plus size modellje, így nem csoda, hogy jóképű férje is ebben a szakmában kötött ki.

Jesse McNeilly Forrás: viviensmodels.com.au

Így látják a világot a legdögösebb plus size modellek

Nem kell csontsoványnak lenned ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben – vallják a plus size modellek, akik modellkarrierjük mellett az egészséges önkép és a test szeretetének szóvivői is. Íme, 5 plus size modell, akik sokat tettek a nőkék önbecsüléséért!
Diétája az életmódja lett: így fogyott 65 kilót Eszter http://www.life.hu/ez-zsir/20170213-sikertortenet-doczi-eszter-65-kilot-fogyott-eletmodvaltasa-utan.htmlMi mindent lehet elérni akaraterővel? Dóczi Eszter története bizonyítja, hogy bármit. A 21 éves lány 130 kiló volt, amikor a hitetlenkedők ellenére is belevágott az életmódváltásba. A sport és az egészséges étkezés az élete részévé vált, így lett belőle egy magabiztos, erős, egészséges fiatal. Ez Zsír!--Diétás receptek: tésztaételek, amelyekhez nincs is szükség tésztárahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170210-tesztaetelek-amik-liszt-nelkul-is-elkeszithetok.htmlPersze nem kell mindig liszt nélkül étkezni, hiszen rengeteg fajtája van már, ami sok-sok vitamint és rostot tartalmaz, ami természetesen elengedhetetlen a szervezet számára. Néha azonban mégis izgalmas kísérletezni, így ezeket a recepteket is azoknak ajánljuk, akik nyitottak az újdonságokra és az egészséges ételekre, és még a spagettit is kipróbálnák tészta nélkül. Ez Zsír!ThinkstockÍgy készíts kényeztető fürdőt házilaghttp://www.life.hu/ez-zsir/20170210-kenyezteto-furdok-hazilag.htmlEgy kényeztető wellnesshétvégét, a masszázsokat és a gyógyvizes mártózást ugyan semmi nem múlhatja felül, de azért otthon is meg lehet teremteni a lélekmelengető fürdőzés élményét, csak néhány apróságot kell beszerezned hozzá. Íme, a három kedvencünk! Ez Zsír!--Fő az egészség! Készíts vitaminbombát házilaghttp://www.life.hu/ez-zsir/20170209-haziturmixok-es-vitaminbombak-az-egeszsegert.htmlMiért annyira felkapottak manapság a házi turmixok? Mert számtalan variációban el lehet készíteni aktuális kívánalmaid szerint, ráadásul rengetegféle gyümölcsöt és zöldséget tudunk egyszerre bevinni a szervezetünkbe. Ez Zsír!--Minden, amit a fehérjékről tudni kellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170206-minden-amit-a-feherjekrol-tudni-kell.htmlAzzal nagyjából mindenki tisztában van, hogy aki sportol, és izomzatot szeretne építeni, annak fokozott fehérjebevitelre van szüksége. De azt tudod, hogy pontosan mennyit és milyen formában kell fogyasztani belőle? És azt hallottad már, hogy a fogyókúrázóknak is elengedhetetlen a fokozott fehérjebevitel? A nagy zűrzavarban Németh Sándor, a BioTechUSA táplálék-kiegészítő specialistája, oktatási referense segített nekünk eligazodni. Ez Zsír!--Vége a bolti tejek uralmának! Készíts növényi tejet házilaghttp://www.life.hu/ez-zsir/20170203-novenyi-tejkeszites-hazilag.htmlAz erőszakmentes táplálkozás, illetve az ételallergia miatt egyre többen mondanak le a tehéntejről. Helyette a növényi tejek felé fordulnak, amiket viszont sokkal drágábban kínálnak az üzletek. Ezért mutatjuk most meg, hogy mennyire egyszerű otthon is elkészíteni. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.