Az igazság az Instagram képek mögött! Egy blogger leleplező vallomása

fotók igazság életmód Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A social media korában minden eddiginél jobban manipulálhatóbbak lettek a képek, ennek következtében ráadásul bárki bárminek eladhatja magát. Bárki könnyen lehet például bombanő, olyannak állítod be magad, amilyennek csak szeretnéd. Ezt sokan ki is használják, így lesz a social media a rengeteg ferdítés, az álcák, a tökéletesség illúziójának útvesztője. 

Nem kell mindent elhinni, amit az Instagramon látsz: erre mutat példát egy 20 éves blogger is, Sara Puhto, aki a pozitív testkép elkötelezett nagykövete. A fiatal lány úgy gondolja, hogy az Instagram miatt rengeteg lány válik szégyenlőssé, gátlásossá, sőt sokakban elképesztően ferde kép alakul ki önmagukról csak azért, mert a social media szereplői állandóan a tökéletességet sulykolják az emberekbe.

Nem kell mindent elhinni, amit az Instagramon látsz: erre mutat példát egy 20 éves blogger is, Sara Puhto Forrás: Sarah Puhto

Sarah felvette a kesztyűt és megmutatta a fiataloknak, hogy ez a tökéletesség legtöbbször csak illúzió, és a szépség valójában önmagunk szereteténél kezdődik. Nézd meg Sara leleplező fotóit, és olvasd el motiváló gondolatait!

„A ruhád mérete nem határozza meg, hogy valójában ki vagy!”

,,A ruhád mérete nem határozza meg, hogy valójában ki vagy!” Forrás: Sarah Puhto

„Sajnos a szépségipar sok esetben a nők bizonytalanságára hajaz, de te ne hagyd megutáltatni önmagad.”

Narancsbőrös celebek, akik büszkén vállalják tökéletlenségüket

A nyár a legtöbb nőnek a narancsbőr elleni küzdelem időszaka. Mások ezzel szemben azt hirdetik: az állandó önsanyargatás helyett fogadjuk el és szeressük önmagunkat. A pozitív testkép szószólói természetesen nem is félnek megmutatni, hogy az apró testi hibák ellenére egy nő nő marad. Nézd meg a celebek fotóit!
A legegészségesebb celebek Hollywoodbólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170726-a-legegeszsegesebb-celebek-hollywoodbol.htmlNem is olyan régen az összes hollywoodi sztár szájából lógott a cigaretta, mindenki a legendás szórakozóhelyekre akart bejutni, hogy kellően kibulizza magát. Manapság már jógamatraccal a kezükben látjuk kedvenc sztárjainkat, Instagram-oldalukról pedig az egészséges ételek kacsingatnak ránk. De közülük is kik azok, akik a legnagyobb hívei az egészséges életmódnak? Mutatjuk! Ez Zsír!OrigoSütés nélkül! Szuper recept esti nassoláshozhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170726-recept-sutes-nelkul-nassolashoz.htmlÁltalában hétvégén jobban belefér az időnkbe a sütés-főzés, de az biztos, hogy nem csak hétvégén kívánjuk meg az édességet. Persze bármikor be lehet menni egy boltba vagy cukrászdába a finom falatokért, de mi a saját készítésű termékek hívei vagyunk, hiszen azokról pontosan tudjuk, hogy mi került bele. Következzen most egy nagyon gyorsan, sütés nélkül készíthető édesség, amit bármikor összedobhatsz, ráadásul nassoláshoz is kíváló, mert nagyon egészséges. Ez Zsír!ThinkstockSokkoló fagyi- és jégkrémtrendek a nagyvilágbólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170726-meglepo-fagyi-es-jegkremtrendek-a-nagyvilagbol.htmlMíg gyerekkorunkban a vanília, a csoki és a puncs háromszögében éltünk, addig ma a levendulás, a mentás, a tökmagos fagyi is a kedvenceink között van. A következő fagyik viszont nem elsősorban ízükben, hanem megjelenésükben akartak újat mutatni. Jöjjenek a furcsaságok! Ez Zsír!--7 étkezési tipp celebektől, amit érdemes lenne megfogadnodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170725-egeszseges-etkezesi-tippek-celebektol.htmlMire esküsznek a celebek? Mivel tartják magukat formában, és miképpen őrzik meg egészségüket? Íme, 10+1 trükk világsztároktól! Ez Zsír!OrigoÖnbizalomtuning: bikinis plus size lányok, akik bátran vállalják a testükethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170717-bikinis-plus-size-nok.htmlÁllandóan azon aggódsz, hogy a pluszkilóid vagy a narancsbőröd miatt hogy fogsz kinézni a strandon? Vegyél példát azokról a plus size lányokról, akik teljes önbizalommal és boldogan vállalják a testüket bikiniben is. Ez Zsír!--5 étel, amit azonnal hagyj el az étrendedből! Megmutatjuk, mire cseréld őkethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170531-5-etel-amit-azonnal-cserelj-le-az-etrendedbol.htmlMár ha csak néhány alapanyagot lecserélsz az étrendedből, azzal is fontos lépést tehetsz az életmódváltás felé. Egy hosszú út első lépése lehet, ha ezeken az apróságokon változtatsz. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.