Mariah Carey gyomorszűkítő műtéten esett át

fogyás Mariah Carey gyomorszűkítő műtét túlsúly énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő végre belátta, hogy a túlsúlya kezd nagyon problémássá válni. 

Egyre több cikk foglalkozik Mariah Carey súlyával, ami a sztárnak nagyon kellemetlen és frusztráló lehet, de sajnos nem alaptalan a dolog. Nyilván mindenkinek feltűnt, hogy az énekesnő felszedett jó pár kilót, a probléma azonban akkor lett igazán "látványos", mikor felvett egy olyan ruhát, ami kifejezetten karcsú nőkre lett tervezve.

Mariah Carey a stúdióban készült fotóin mindig gyönyörű

Ezután történt az a kínos eset is, mikor a 47 éves híresség darázsderekat photoshopolt magának. Hiszen az előző fotón jól látszott, hogy a valóságban nem lehet ilyen vékony.

A valóságban Mariah alakja nem olyan tökéletes Forrás: Northfoto

Éppen ezért Mariah a gyomorszűkítést választotta, hogy minél hamarabb megszabadulhasson a plusz kilóktól. Bár saját bevallása szerint nem a külső hatások gyakorolták rá a legnagyobb nyomást, hanem az, hogy a túlsúlya miatt egyre kevésbé bírta szusszal a koreográfiákat - írta meg a DailyMail.

Egy klinikán halt bele az evésbe a túlsúlyos tinédzser, Fabian Mhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171107-egy-klinikan-halt-bele-az-evesbe-a-tulsulyos-tinedzser.htmlA 17 éves fiú óriási túlsúlytól szenvedett, ezért utalták egy fogyasztó központba. A kórházban azonban halálra ette magát: gyorsételeket rendelt a klinikára.Ez Zsír!--Ezért iktass be csalónapot a diétádbahttp://www.life.hu/ez-zsir/20171102-a-csalonap-ertelme-a-dietaban.htmlNe gondold, hogy az egészséges életmód hívei csak és kizárólag szuperegészséges ételeket esznek. Neked sem kell bűnösnek érezned magad, ha hetente egyszer beiktatsz egy csalónapot, amikor lazábban kezeled a diéta szabályait. Mutatjuk, hogyan csináld! Ez Zsír!--Sarka Kata fogyott 7 kilót: fotók! http://www.life.hu/ez-zsir/20171105-igy-nez-ki-7-kilos-fogyasa-utan-sarka-kata.htmlSarka Kata, az örök elégedetlen, végre elérte a versenysúlyát. Szívből örülünk. Ez Zsír!OrigoRubint Réka anyukája több mint 40 kilót fogyott: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171104-rubint-reka-anyukaja-tobb-mint-40-kilot-fogyott-foto.htmlRubint Réka méltán büszke anyukájára: Zsuzsanna ugyanis 40 kilót fogyott és fittebb, mint valaha.Ez Zsír!--Fogyókúrázz testalkatod szerint - te melyik csoportba tartozol?http://www.life.hu/ez-zsir/20171104-fogyokurazz-testalkatod-szerint.htmlBizonyára mindenki szeretné elérni a vágyott alakot és sokféle módszert kipróbált már. Ám a tuti tippet most olvashatjátok.Ez Zsír!OrigoÍgy készül az egészséges töltött csirkecomb: recept!http://www.life.hu/ez-zsir/20171102-recept-toltott-csirkecomb-ropogos-zold-korettel.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.