Katalin hercegnő Kate Middleton spániel terhes pilates mozgás kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A várandós hercegnő nem jógázni jár, mint a legtöbb kismama, hanem pilatesedzésekre, és Lupo nevű kutyáját is előszeretettel sétáltatja a parkban, míg trónörökös férje a Brit Királyi Légierő pilótaszolgálatával van elfoglalva.

A 31 éves Katalin hercegnőről decemberben derült ki, hogy gyermeket vár Vilmos hercegtől - a kicsivel kapcsolatban már az is felvetődött, hogyan fogják hívni, ha kislány lesz. A legújabb híradások szerint a hercegnő heti három pilatesedzéssel próbálja magát formában tartani. A Now magazinnak egy ismeretlen forrás megerősítette, hogy a hercegnő szigorúan betartja a heti háromszori testmozgást, és azért részesíti előnyben a pilatest a jógával szemben, mert ezzel a módszerrel jobban tud fókuszálni bizonyos testterületekre.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Katalin éjszakánként nyolc-tíz óra folyamatos alvással készíti fel szervezetét a terhességre, és gyakran hallgat Emeli Sandé, Ellie Goulding és Adele lemezeket, melyek valószínűleg nyugtató hatással vannak a méhében növekvő kisbabára" - írta a Now magazin.

A terhespocakot villantott hercegnő, ha épp nem pilatesedzésen formásodik vagy alszik, akkor Lupo nevű spánieljével rója a köröket a walesi Anglesey-ben található birtokukon. Trónörökös férje, Vilmos herceg ugyanis a Brit Királyi Légierő pilótaszolgálatával van elfoglalva.

Katalin szerencsére már jobban érzi magát, pedig terhességének első időszaka nem indult éppen zökkenőmentesen, ugyanis akut reggeli rosszullétei miatt napokig megfigyelés alatt tartották a londoni VII. Edward kórházban. A kórházi kezelés után Camilla javasolta neki, hogy levendulás süteménnyel csillapítsa a terhességi hányingert, és úgy tűnik, a süti megtette hatását - Katalin újra remek formában van.

Ha kíváncsi vagy, milyen volt Katalin hercegnő kislányként, az Akkor és Most oldalon egy különös galériát láthatsz róla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.