Hasgörccsel ment haza, de gyereke született

has szülés görcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete legmegdöbbentőbb élményét tapasztalta meg egy fiatal óvónő, aki hasgörcsét próbálta enyhíteni a melegvizes fürdőben, amikor hirtelen megszült.

A 25 esztendős Jodie Kenna még azt sem tudta, hogy terhes, amikor munkahelyéről hazaküldték, hogy pihenjen le. Néhány perccel azután azonban, hogy otthon belemerült a fürdővízbe, világra hozta lánycsecsemőjét, a 3,5 kg súlyú Elizabeth-et. Jodie azonnal felhívta párját, a 31 éves Alan Whiteheadet, és közölte vele, hogy kislánya született. Az orvosok nem tudják, hány hónapos lehetett a terhesség, de a baba egészséges testsúlya arra enged következtetni, hogy majdnem időre születhetett.

www.dailymail.co.uk
www.dailymail.co.uk



Jodie, akinek van egy ötéves kislánya is, arról számolt be, hogy a baba nagyon jól van, Evie pedig nagyon szereti a kishúgát. "Amikor megtörtént ez az eset, nagyon megrémültem. Fogalmam sem volt arról, hogy terhes vagyok" - mondta. "Tudom, különösen hangzik, de a szülésznők szerint előfordulhat ilyen. A párom nagyon megdöbbent, amikor hazatértekor egy csecsemőt pillantott meg a karjaimban, de túltette magát rajta, és nagyon örül."

Amikor az édesanya rájött, mi történik, arra számított, hogy egy apróság fog megszületni, de Elizabeth egészséges testsúllyal jött a világra. A kiérkező North West mentőszolgálat szóvivője a legjobbakat kívánta az egész családnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.