Szexmentes házasságok - 9 tipp a felturbózásra

házasság párkapcsolat szex szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házasság szerencsés kombinációja a barátságnak, a szeretetnek és a nemi kapcsolatnak. A házastársi viszony magas fokú intimitása könnyebben élvezhetővé és kimagaslóan élvezetessé teheti szexuális életünket.

Meglepetésként éri a házasságban élő párokat, hogy egy idő után lanyhul a kapcsolat és gondolkodóba esnek, vajon mit ronthattak el. A legrosszabb, amit tehetünk, ha nem beszélünk a problémáinkról, ha nem akarjuk terhelni társunkat a bajainkkal - holott erre is esküdtünk. Egészséges emberek egészséges szexualitásában alapvető fontosságú a kommunikáció.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com


Fórum: Tényleg szereted azt az embert, aki mellé nap mint nap lefekszel?



Házasság szex nélkül?

Életmódunk nyilvánvalóan nem kedvez a házastársi szexnek, a legtöbb nőnek szülés után van éppen elég gondja, baja, s marad is még hosszú ideig. Különösen nehéz helyzetben vannak azok az anyák, akik szeretnének ugyan dolgozni, ám nincs lehetőségük rá, emészti őket a bűntudat, amiért nem tudják megadni szeretteiknek azt, amit érzésük szerint kellene. Annak az anyának sem rózsásabb a helyzete, akinek van munkája, visszavárják - őt pont azért mardoshatja a bűntudat, amiért gyermekét mások gondjaira kell bíznia. Ha addig semmi, ezek a kétségek biztosan vakvágányra állítják a szerelmi együttléteket. Fáradtan, kimerülten, napi gondoktól leterhelve természetes, hogy csak futó gondolattá válik egy romantikus óra lehetősége. Esti film után a hitvesi ágy helyett vár a mosatlan edény a konyhában.

Vajon hogyan vezethetitek vissza az érzékiséget a kapcsolatotokba? Ismered az erogén zónáidat? Felül, alul, középtájon?

Lássuk, mit és hol érdemes kicsit megbolygatni az érzékek felszításáért!

Nyakad

Egy forró, szenvedélyes csók éjszaka búcsúzóul a legbiztosabb módja, hogy a reggeli ébredés vidám legyen. Kérj lassú, elnyújtott, cirógatással tarkított kényeztetést és vadabb, hevesebb befejezést.

Füled

Lehet, idegenkedsz a fülcimpa csókolgatásától, az is lehet, hogy élvezetesnek fogod találni, ha gyengéd morzsolgatás után egy leheletnyi puszit kapsz, netán megharapdálja szerelmed.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Ajkaid

A legnagyobb hiba, amit egy férj elkövethet felesége irányába a házasság alatt, ha leszokik a csókolózásról. A nők szeretnek csókolózni, a szeretet megnyilvánulásának tartják, de kevesen fogják kérni, ha felmerül az elégtelen csók, már vádpontként fog funkcionálni. Ha kezed önkéntelen felfedezőútra indul férjed testén, akkor a csók megfelelő számodra.

Hajad

Szoktál önkéntelenül a hajadba túrni, netán cirógatni a hajad tövét? Fodrászhoz is szívesen jársz, és élvezed, amikor keféli, dörzsölgeti a hajadat? Erogén zónád kelti olyankor életre. Nyomj egy fésűt férjed kezébe, és kérd meg, hogy finoman fésülje át a hajadat...

Melleid

Ismert dolog, hogy a nők melle érzékeny. Néha túlérzékeny. Egyes időszakokban csak ez utóbbi tulajdonságát ismerjük. Amikor kellemetlennek találod a lágy cirógatást, próbáljátok meg a gyengéd markolászást. Jóleső lehet a csók, de akár még a harapdálás is.

Gátad

A gát a vagina és a végbélnyílás közötti igen érzékeny terület, mégis elhanyagolt szerelmi területre érkeztünk. Rengeteg idegvégződést tartalmaz, érdemes síkosítani a kalandjáték előtt. Ha az anális szexet nem is pártolod, itt akkor is ínyenc élvezetben lehet részed.

Csiklód

A nők legérzékenyebb testrészre, rejtve a kutató tekintetek elől - igazi, felfedezésre váró kincs. Mindenki másképp szereti: lepkeszárnyként lágyan, könnyeden rezegtetve, erőteljesebben dörzsölgetve... Tapasztald ki magányos óráidban, hogyan esik jól, és kérj egy masszázst hites uradtól. Le fog esni az álla.

Combok domborulata, lábaid

Simogatni, nyalogatni, masszírozni: kinek mi esik jól. A bőr a legnagyobb felületű érzékszervünk, a csiklandósságra még gyermekkorunkból biztosan emlékszünk.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Feneked

Kész vagy a dolgok mélyére hatolni...? Vagy a tenyeres simogatásnak, csókolgatásnak vagy a híve netán előfordult, hogy paskolásra vágytál? A szerelmi aktus hevében a cirógatástól a húsba markoló fogásig is eljuthattok.

Előbb vagy utóbb, de mire a kísérletezésnek a végére értek, helyreáll a meghitt kommunikáció köztetek, és a felfedezések új távlatokat nyithatnak kapcsolatotokban.

Forrás: www.ezoterikus.hu

Tippünk: Randizz az interneten!



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


És még:
Kínai párkapcsolati horoszkóp - mennyire illetek össze?
A nők nem úgy vágynak a hímvesszőre, ahogy a férfiak gondolják...
Mi a Kua számod? Ilyen rejtett szexualitásod!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.