daganatos betegségek színész bőrrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Hamiltonnak, a Keresztapa III. sztárjának - aki a napokban ünnepelte 72. születésnapját - egy rákos daganatot kellett eltávolítani az arcáról.

Hamilton - aki 2009-ben feltűnt a "Celeb vagyok, ments ki innen" című brit TV műsorban is - éveken át megszállottan napozott, emiatt majdnem olyan híres barnaságáról, mint filmes karrierjéről - még egy szoláriumszalon-hálózatot is elindított Amerika-szerte. A színész barátnője - aki teljesen véletlenül épp bőrgyógyász - éveken át könyörgött párjának, hogy ne feküdjön ki a napra, amit a makacs színész nem igazán vett figyelembe.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Egyes hírek szerint a Dynasty sztárját a múlt hónapban bőrdaganattal kezelték a New York-i kórházban. Hamilton azonban a Daily Expressnek cáfolta a hírt: "Nem voltam rákos. Ez egy bőrprobléma volt csak, amit a túlzásba vitt napozás okozott. Kezelték, és már rendbejött."

Hogy valóban daganat volt-e vagy egyéb bőrprobléma, amit csak műtéttel lehetett eltávolítani, az végül is nem derült ki. Mindenesetre úgy tűnik, a színész már teljesen jól van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.