Sokkot kaptak a szülők: fogakkal született egy kislány

Születés fogak metszőfog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az újszülött kislány alaposan meglepte szüleit, amikor születése után néhány perccel először rájuk mosolygott - a szájából két teljesen kifejlett metszőfog kandikált ki.

Az első fogak általában csak a babák hat és tizenkét hónapos kora között bújnak ki, de a kis Summer Whelan két ragyogóan fehér alsó metszőfoggal született. Szülei, a Newcastle-ben élő Karen és Andy már be is jelentették a kislányt a fogorvoshoz, pedig még alig egy hónapos.

Nyerj koncertjegyeket a Facebook oldalunkon!





Thinkstock
Thinkstock

Illusztráció


Karen, a büszke édesanya elmesélte, hogy miközben a szülésre készült, férje éppen arról mesélt neki, hogy anyósa két kibújt metszőfoggal született. Először csak nevetett rajta, de amikor Summer megszületett, felkiáltott: "Két foga van!" A szülésznő nem tulajdonított túlságosan nagy jelentőséget az esetnek, de másnap reggel beutalták őket a fogászati központba. "Minden nagyszerűen alakult, Summer csodálatos, és olyan, mint egy angyalka" - mondta az édesanya.

Tipp! Kukkants be a világ szegény és gazdag gyerekeinek hálószobájába! Megható képek!







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.