Bradley Cooper új barátnője alig 20 éves

modell fiatal lány párkapcsolat színész nőcsábász Bradley Cooper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bradley Cooper mindig is nagy nőcsábász hírében állt, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint híres és gyönyörű barátnőinek hosszú névsora.

A 38 éves sármőr tavaly karácsonykor szakított egykori filmpartnerével, Zoe Saldanával, ami után nem sokkal hírbe hozták fiatal kolléganőjével, a 23 éves, Oscar-díjas Jennifer Lawrence-szel. A páros a nagy korkülönbségre hivatkozva tagadta, hogy a barátságon kívül bármi más kialakult volna köztük, most azonban úgy tűnik, Coopert mégsem zavarja ez a fajta különbség.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A Másnaposok sztárja ugyanis egy húszéves modellel, Suki Waterhouse-zal múlatja az idejét. Az újdonsült párt legutóbb Boston utcáin kapták lencsevégre, amint a tavasz első napsugarait élvezték.
A szexi színész korábban már a házassággal is próbálkozott, ám Jennifer Espositóval kötött frigye mindössze négy hónapig tartott. Hódításai listáján szerepel még Renee Zellweger, Olivia Wilde, Jennifer Aniston és Jennifer Lopez is. Kíváncsian várjuk, hogy ez a szerelem mennyire lesz hosszú életű. Tekintve Cooper korábbi kapcsolatait nem jósolunk túl sok időt neki.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.