"Ha repülőre ülsz, kidurran a melled" - Hatalmas tévhitek a plasztikázásról

műtét plasztika2016 tévhit plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha repülőre szállsz, felrobban a szilikon a melledben. Nem szoptathatsz, ha implantátumod van. Ha feltölteted a szádat, biztosan úgy fogsz kinézni, mint egy kacsa. Ugye, hallottad már az összeset ezek közül? Nos, van egy jó hírünk. Utánajártuk, mi igaz és mi nem a plasztikáztatásról.

Egyre többen döntenek úgy, hogy önbizalmuk növelése céljából vagy egyéb esztétikai okból kés alá fekszenek. Nincs ezzel semmi gond, egészen addig, míg meg nem érkezik az első tévhitekről csipogó fecske. Ilyenkor az ember elbizonytalanodik, vajon tényleg kell-e neki az az implantátum.

Forrás: Thinkstock

A legfurcsább plasztikai műtétek

Nem egy olyan esetről hallottunk, hogy valaki egészen másra akart hasonlítani, mint ami a saját kinézetéből kihozható. Hallottál már a Supermanné plasztikázott férfiről? És a nőről, aki saját karikatúrájává akart változni? Ha az ő elrontott műtétjeiken nem csodálkoztál, akkor nézd meg a lányt, aki Barbie-vá változott.

Az intimplasztika

Az intimplasztika után sokáig nem lehet "normálisan" élni

Hamis. Ahogy erről a Napidoktor.hu is beszámol, 2-4 nappal a műtét után már ugyanúgy élheted megszokott életedet, sőt, 3-4 hét múlva már a szex is megengedett.

Csak altatásban történhet ilyen műtét

Természetesen ez sem igaz. A páciensek választhatnak, hogy altatva vagy helyi érzéstelenítéssel szeretnék fájdalommentessé tenni a beavatkozást.

Forrás: Thinkstock

Megváltozik a szexuális élet a műtét után

Szerinted bárki kés alá feküdne egy kis esztétikai hiba miatt, ha valóban negatívan befolyásolná az operáció a jövőbeli szexuális életét? Na, ugye! Szerencsére ugyanolyan jó marad minden az ágyban az intim szépítkezés után is.

Hódít a vaginaplasztika

Egyre több hölgy dönt úgy, hogy szebbé varázsoltatja nemi szervét, hogy kívánatosabb legyen a férfiak számára. A Life.hu cikkében bővebben olvashatsz a meglepő tényekről.

A mellplasztika

Mellimplantátummal nem lehet szoptatni

Óriási tévedés. Az implantátum miatt semmilyen káros anyag nem jut a csecsemő szervezetébe, és más módon sem akadályozza a szoptatást.

Forrás: Thinkstock

Repüléskor kidurranhat a megnagyobbított mell

Mivel nem levegővel van töltve az implantátum, nem fenyegeti a kidurranás veszélye. Pláne, hogy az utasszállító repülők nyomáskiegyenlítettek.

A világ legnagyobb melle

A 27 éves Mayra Hills rendelkezik a világ leghatalmasabb, 32Z méretű cicijével. Az egyenként 9 kilós mellek egyrészt sokkoló látványt nyújtanak, másrészt már a mindennapi mozgásban is nehezítik Mayra dolgát. Ő azonban ezzel cseppet sem törődik.

A mai napig nem elégedett a méreteivel, és újabb beavatkozásokat szeretne. A hírek szerint eddig még egy orvos sem vállalta a dolgot.

Az arcplasztika

A beavatkozás után nem tudsz majd mosolyogni

Ez a megállapítás csak akkor állja meg a helyét, ha olyan barátságba keveredsz a botoxszal, mint Renée Zellweger. Ha nem viszed túlzásba a fiatalító szerek használatát, semmi gond nem lesz.

Forrás: Thinkstock

Az ajkak feltöltése után nem fogsz semmit érezni velük

Nem igaz. Illetve pontosan csak addig, amíg elmúlik a műtéthez használt érzéstelenítő hatása. Utána épp olyan teljes életet élsz majd, mint előtte.

Támogatott tartalom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.