Végre megszólalt Kylie Minogue vőlegénye, Joshua Sasse

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West -
Kylie Minogue szerelem Joshua Sasse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Minogue 20 évvel fiatalabb pasija végre megtörte a csendet. 

Joshua Sasse nevét azóta ismeri a világ igazán, amióta összejött Kylie-val, az év második felében pedig oltár elé is vezeti világhírű menyasszonyát. A férfi nemrég egy vele készült interjúban megtörte a csendet, és azt mondta, kapcsolatuk varázslatos, izgalmas, tele van jókedvvel és szexszel. Egyszóval románcuk abszolút tökéletes!

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West

Imádnak együtt lenni, izzik közöttük a levegő. "Szeretem, és kész, Aki valaha találkozott vele, tudja, milyen csodálatos nő Kylie" - vallotta róla kedvese, aki azt mondta, szerinte a 20 év korkülönbségnek sincs jelentősége, a szerelemben nincsenek határok. Őszintén reméljük, Joshua évek múlva is így gondolja majd...

Így nézett ki Kylie Minogue a 80-as években!

Bozontos hajjal, széles mosollyal, rövid kis szoknyában, mezítláb pózol fiatalkori fotóján a nagy átváltozóművész, Kylie Minogue. Nagyon bájosan fest a tizenéves énekesnő, igazi 80-as évek hangulatot áraszt a fotó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.