betegség Puskás Peti gyermekkor zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekes sosem szégyellte, hogy vannak bőrproblémái. Most az is kiderült, hogy miért. 

Puskás Peti mindössze 10 éves volt, amikor az arcáról eltávolítottak egy nagyobb anyajegyet. Ekkor kiderült, hogy keloidos a bőre, azaz egy-egy sérülés után megmaradnak a hegek, sőt azok sokszor nagyobbak is lesznek, mint eredetileg a seb volt - írja a Story Magazin.

Forrás: Facebook/X-Faktor

A zenész ezek után sokkal jobban odafigyelt magára, hiszen a betegség csúnya hegekkel járt. A lap szerint a lábán és a hátán így is látható egy-két sebhely. Bár zavarja a dolog, ma már nem szégyelli, sőt meg is barátkozott a ritka bőrhibával.

Puskás Peti: „Gyorsan tűnnek el emberek ebben a szakmában”

Az elmúlt években sikert sikerre halmozott, és ma már nemcsak énekesként, hanem színészként is helytáll a színpadon. Idén az X-Faktor mentoraként tér vissza a képernyőre. Elmondása szerint nem haknikirályt, hanem egy igazi tehetséget keres. Hogyan? A vele készült interjúból megtudhatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.