II. Erzsébet betegsége óta először állt ki a nyilvánosság elé

Forrás: AFP/Andy Buchanan/Andy Buchanan -
betegség II. Erzsébet brit királynő videó megfázás
Az 1952. február 6 óta Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királyságának uralkodója jó ideje nem mutatta meg magát a nyilvánosság előtt, ám most hétvégén végre újra láthattuk őt. 

Ahogy azt korábban a Life.hu is megírta, II. Erzsébet idén mind a karácsonyi, mind az újévi miséket kihagyta betegsége miatt. Mint kiderült, az uralkodó nagyon megfázott, így nem tudott részt venni a hagyományos ünnepségeken. A legújabb hírek szerint viszont már minden rendben van az egészségi álllapotában, sőt sikerült egy felvételt is készíteni a királynőről - Daily Mail.

II. Erzsébet vasárnap délelőtt ellátogatott a sandringhami St. Mary Magdalene templomba, férje, Fülöp herceg társaságában.

A lap egy videót is közölt, ami ugyan nem túl közeli, de azért mégiscsak megnyugtató.

5 fűszer, amely csodát tesz a testeddelhttp://www.life.hu/drlife/20170105-hetkoznapi-fuszerek-amik-vedik-az-immunrendszered.htmlKönnyen megbetegszel? Fáradékonysággal küzdesz? Drága étrend-kiegészítők és gyógykészítmények helyett fordulj a természethez, hogy megerősítsd szervezeted védelmét. Íme, a legjobb fűszerek, amelyek gondoskodnak immunrendszered épségéről. Dr. LifeThinkstockFontos az egészséged? Akkor ezekre a szűrésekre jelentkezz be minél hamarabbhttp://www.life.hu/drlife/20170105-ezekre-a-szurovizsgalatokra-kell-minden-evben-eljarnod.htmlA szűrővizsgálatok fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. A bizonyos időközönként megismételt orvosi látogatások során számos betegségre fény derülhet még időben, ezzel pedig még eredményesebben lehet őket gyógyítani és kezelni. Ezekre a vizsgálatokra jelentkezz be minél hamarabb! Dr. LifeThinkstock5 fontos egészségügyi történés 2016-bólhttp://www.life.hu/drlife/20170105-fontos-egeszseguggyel-kapcsolatos-tortenesek-2016-bol.htmlEgy globális vészhelyzet, egy nagylelkű felajánlás és egy középkori kórokozó túlélése – az elmúlt év egyaránt bővelkedett jó és rossz egészségüggyel kapcsolatos történésben, amelyek hol megmelengették a szívünket, hol elborzasztottak bennünket. Most összegyűjtöttük a legfontosabbakat. Dr. LifeAFPJessica Marais autoimmun betegségben szenvedő barátja megmutatta magát paróka nélkülhttp://www.life.hu/drlife/20170105-jessica-marai-kozeli-baratja-autoimmun-betegseggel-kuzd.htmlJessica Marais és közeli barátja együtt strandoltak. A beteg barátnő megmutatta magát paróka nélkül. Dr. LifeOrigoÍgy lesz 2017 életed legjobb évehttp://www.life.hu/drlife/20170103-apro-valtoztatasok-amelyek-jobba-teszik-a-2017-es-evet.htmlHangzatos fogadalmak helyett sokszor elegendő csupán néhány apróbb változtatás, hogy jobbá tedd a mindennapjaidat. Most összegyűjtöttük ezeket. Dr. LifeThinkstockFogmosás közben bénult le a 22 éves nő arcahttp://www.life.hu/drlife/20170103-egyik-pillanatrol-a-masikra-lebenult-egy-22-eves-no.htmlChloe McMahon-Swift fogmosás közben realizálta, hogy nem tudja mozgatni az arca egy részét. Az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy Chloe ritka autoimmun betegségben szenved. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.