Jessica Marais autoimmun betegségben szenvedő barátja megmutatta magát paróka nélkül

Forrás: AFP -
strand autoimmun betegség Jessica Marais
Jessica Marais és közeli barátja együtt strandoltak. A beteg barátnő megmutatta magát paróka nélkül. 

Már a közelmúltban is pletykák áldozatává vált a két nő, minekután Sidney egyik tengerpartján együtt tartózkodtak.

Minden áron szeretnék rájuk húzni a leszbikus pár fogalmát, ám a színésznő, Jessica Marais erőteljesen tagadja, hogy ilyesmiről lenne szó közöttük.

Jessica Marais a Magic City című sorozatban Forrás: AFP

Most újra céltáblává válhatnak, hiszen ismét egy tengerparti kiránduláson vettek részt együtt. Úgy tűnik, hogy sem Jessicát, sem Shannont nem zavarják a lesifotósok, ugyanis az autoimmun betegségben szenvedő lány még a parókáját is levette egy rövid időre. - írta meg a DailyMail.

Shannon Dooley egy olyan ritka autoimmun betegségben szenved, melynek következtében a szervezet megtámadja a saját hajhagymáit, így ezáltal a beteg az összes haját elveszíti. Ritkán fordul elő, 1:1000 a megjelenési aránya.

10 év után visszatér a képernyőre az RTL Klub egykori sztárjahttp://www.life.hu/drlife/20170105-batiz-andras-tiz-ev-utan-ter-vissza-a-kepernyore-egy-operacio-utan.htmlEgy riasztó diagnózis, majd az azt követő műtét változtatta meg az RTL Klub egykori, 42 éves sztárjának, Batiz Andrásnak az életét.Dr. Life--Zsírleszívás közben veszítette életét a gyönyörű modellhttp://www.life.hu/drlife/20170104-melanie-montenegro-meghalt-zsirleszivas-kozben.htmlAzt hinnénk, hogy egy zsírleszívás már olyan rutinműtét, amely során senkinek nem eshet bántódása. Az élet mégis bebizonyította, hogy nem lehetünk minden komplikációra felkészülve. Dr. Life--Rengeteg műtéten esett át a tűzben rekedt lány- szinte mindene megégetthttp://www.life.hu/drlife/20170104-szinte-mindene-elegett-a-lanynak-a-haztuzben.htmlEgyáltalán nem volt biztos, hogy megtudják menteni azt a fiatal lányt, aki bent ragadt egy házban, ahol tűz ütött ki. Testének 60%-a megégett. Dr. LifeOrigoBorzalmas hírt kapott szülése előtt a kismama - Nem a babával volt bajhttp://www.life.hu/drlife/20170103-szules-elott-tudta-meg-az-edesanya-hogy-rakos.htmlAz édesanya két órával a szülés előtt tudta meg, hogy súlyos rákos megbetegedése van, amit meg kell műteni. Dr. LifeOrigoBódi Sylvi: "Két nap alatt túl voltam a nehezén" http://www.life.hu/drlife/20170104-bodi-sylvi-meggyogyult-ettol-lett-jobban-a-csodaszep-az-egykori-playmate.htmlAz egykori playmate nem szeret gyógyszert szedni, így egy teljesen más módszert választott arra, hogy kigyógyítsa magát az influenzából. Dr. Life--Fogmosás közben bénult le a 22 éves nő arcahttp://www.life.hu/drlife/20170103-egyik-pillanatrol-a-masikra-lebenult-egy-22-eves-no.htmlChloe McMahon-Swift fogmosás közben realizálta, hogy nem tudja mozgatni az arca egy részét. Az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy Chloe ritka autoimmun betegségben szenved. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.