Lélekfitnesz: változtasd meg az életed egyetlen hét alatt!

Forrás: Thinkstock -
lélek kihívás változtatás corleonis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétköznapok során sokszor annyira begyűrnek minket maguk alá a feladatok és a kötelességek, hogy hajlamosak vagyunk megfeledkezni a lelkünk ápolásáról. Pedig a test és a szellem karbantartása mellett erre is legalább ugyanannyi figyelmet kell fordítani, ha harmonikusan és kiegyensúlyozottan szeretnénk élni. Ezt tűzte ki célul a Life.hu Lélekfitnesz is. Hogy mi ez? Olvass tovább!

Edzőterembe járni, hogy feszes, izmos és egészséges legyél. Helyesen táplálkozni, hogy jót tegyél a testednek, és megelőzd a betegségeket. Jó szülőnek, munkaerőnek, kollégának lenni. Valami mégis hiányzik? Bizony: a lélek ápolása és karbantartása is ugyanolyan fontos.

A Life.hu Lélekfitnesz kihívása éppen erről szól: most nem a testünket, és nem is az eszünket állítjuk kihívások elé, hanem a lelkünket.

A lélek ápolása és karbantartása is ugyanolyan fontos Forrás: Thinkstock

Négy hét, négy kihívás

– vagyis minden héten felülírjuk és átugorjuk a saját korlátainkat, szabályainkat, amelyek után teljesen másképp látod majd az életed.

A kihívás március elsején kezdődik, és március 28-ig tart. Minden hétre egy-egy kihívás jut, amelyek a következőképp oszlanak el:

  • 1. hét: március 1–7. – Megtanulok nemet mondani!
  • 2. hét: március 8–14. – Megkérdőjelezem a korlátaimat!
  • 3. hét: március 15–21. – Kipróbálok különféle módszereket, amelyekkel növelni tudom az energiaszintemet!
  • 4. hét: március 22–28. – Mindennap mantrázom!

A Life.hu szerkesztőségének tagjai is csatlakoznak a kihíváshoz, amelyek végén egy-egy cikkben rögzítjük majd a tapasztalatainkat. Tarts velünk te is!

Szeretnél még többet kihozni magadból?

Ha szeretnél tanulni, fejlődni és még többet kihozni magadból, akkor 2017. április 1-jén látogass el a Wake-Up! Day elnevezésű eseményre, 2017 legnagyobb motivációs/transzformációs rendezvényére, ahol olyan világhírű coachok és trénerek lépnek színpadra, mint Lisa Nichols, Marisa Peer, Jeffrey Allen, illetve számos hazai példakép is, így dr. Kemény Dénes, Hosszú Katinka, Shane Tusup és még sokan mások. A világszinten egyedülálló, tartalmas program délelőtt 10 órától este 7 óráig nyújt színvonalas kikapcsolódást, tanulási és fejlődési lehetőséget, akár életre szóló útravalót a résztvevőknek.
A rendezvényre jegyet itt rendelhetsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.