Apáti Bence előadás közben sérült meg: meghúzta a belső combizmát

"Fotó: Adrián Zoltán - Origo " -
izom comb sérülés előadás Apáti Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apáti Bence munka közben sérült meg eléggé csúnyán: a táncművész meghúzta a belső combizmát!

Azt gondolná az ember, hogy a balettet éppen olyan könnyedén lehet művelni, mint amilyen súlytalan a táncosok látványa. Na, ez egyáltalán nincs így. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Apáti Bence, és a legutóbbi sérülése, melyet a légiesnek tűnő, de komoly izommunkába kerülő táncolás során szerzett. A táncos A bahcsiszeráji szökőkút című előadás közben rántotta meg a belső combizmát, és be kell vallani, elég rosszul néz ki. Reméljük, nem olyan komoly, mint amilyen csúnya, és hamar felépül a sérülésből a táncművész.

Apáti Bence (@apati_bence) által megosztott bejegyzés,

Lesch-Nyhan-szindróma - 11 évesen harcol egy ritka betegséggel ez a kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20180324-11-evesen-harcol-egy-ritka-betegseggel-ez-a-kisfiu.htmlA 11 éves Davey Wicklund naponta indul csatába a szörnyű betegsége ellen. A Washington államban élő kisfiú egy igen ritka örökletes betegségben szenved, amely befolyásolja az izmainak működését. Dr. Life--Dobó Kata nagyon beteghttp://www.life.hu/drlife/20180327-dobo-kata-nagyon-beteg.htmlA színésznő az Instagramra tölött fel egy fotót, amit aggasztóan néz ki.Dr. Life--Életmentő műtéten esett át Szíj Melindahttp://www.life.hu/drlife/20180327-eletmento-muteten-esett-at-szij-melinda.htmlMárcius elején derült ki, hogy Szíj Melindának kórházba kell vonulnia, ezért lemondta összes fellépését. Azóta most hallunk róla először. Dr. LifeOrigoNapi egy cigaretta elszívása károsabb, mint gondoltukhttp://www.life.hu/drlife/20180326-napi-egy-cigaretta-elszivasa-karosabb-mint-gondoltuk.htmlKutatók megállapították, hogy már napi egy cigaretta elszívása is nagyon ártalmas az egészségre. Dr. LifeThinkstockCaitlyn Jennernél, Kylie Jenner apjánál rákot bőrrákot diagnosztizáltakhttp://www.life.hu/drlife/20180326-caitlyn-jennernel-kylie-jenner-apjanal-rakot-borrakot-diagnosztizaltak.htmlBőrrákkal diagnosztizálták Kyle Jenner apját, a transznemű Caitlyn Jennert. Orrát műteni is kellett, erről fotót osztott meg közösségi oldalán. Dr. Life--Hároméves agydaganattal küzdő gyermekért indult gyűjtéshttp://www.life.hu/drlife/20180325-3-eves-agydaganattal-kuzdo-gyermekert-indult-gyujtes-virginia.htmlVirginia mindössze 3 éves és agydaganattal kezelik, szülei pedig súlyos anyagi gondokkal küzdenek. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.