Többszáz pötty egy helyen! Nézegess elbűvölő képeket apró kiskutyákról!

kutya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki az állatokat szereti, rossz ember nem lehet. Ha te is imádod őket, akkor most itt az alkalom, hogy gyönyörködj: íme, néhány játékos dalmatakölyök elbűvölő fotója!
/1107/Dalma2011725121535

Ne maradj le! A kiskutyák már bármelyik percben megszülethetnek. Kattints ide, és nézd meg, kibújtak-e már édesanyjuk hasából!


Apró borsószemből életerős dalmata - Imádnivaló fotókon egy kiskutya fejlődése!http://www.life.hu/life/galeria/20110727-apro-borsoszembol-eleteros-dalmata-imadnivalo-fotokon-egy-kiskutya-fejlodese.htmlKövesd nálunk élőben a dalmaták születését és első heteit!http://www.life.hu/hazitunder/20110727-kovesd-nalunk-eloben-a-dalmatak-szuleteset-es-elso-heteit.htmlIzgalmas reality imádnivaló dalmatakölykökkel - Kövesd te is!http://www.life.hu/hazitunder/20110726-izgalmas-reality-imadnivalo-dalmatakolykokkel-kovesd-te-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.