Rémesen finom: így készíts néhány perc alatt halloweeni halálfejes pizzát


Ez a halloweeni recept nem csak roppant egyszerű, de finom és látványos is! A pizza kínézetre pokoli, az íze viszont mennyei.

Édesanyánk mindig azt mondta, hogy ne játsszuk az étellel, de tulajdonképpen miért is ne?! Hiszen annyira ötletes és szemet gyönyörködtető finomságok sülhetnek ki, ha a kreativitás válik a recept legfontosabb hozzávalójává!
Pláne, ha halloweenre szeretnénk beújítani valami látványos nasit, mivel a lehetőségek tárháza végtelen: jöhetnek a halálfejek, denevérek, pókok és persze művér, minden mennyiségben!
A legjobb pedig, hogy a felnőttek is ugyanolyan lelkesedéssel vetik bele magukat a finomságok készítésébe és fogyasztásába, hiszen ki ne próbálna ki szívesen egy bőrpofasütit, vagy egy mandulás boszorkányujjat?! Nos, most emeljük a tétet egy halálfejes pizzával, amit tényleg 10 perc összedobni, a végeredmény viszont rémisztően finom!
1. Melegítsd fel a sütőt 230 fokra, majd nyújtsd ki a pizzatésztát és kend meg a szósszal. A gombáknak csinálj szemet és szájat, hogy koponyának nézzenek ki, majd szeleteld fel a többi zöldséget is. Szórd rá őket a pizzára, majd a tetejére tegyél reszelt sajtot és tedd a sütőbe. A gombahalálfejeket természetesen ne szórd le!
2. Süsd 10-12 percig, majd szórd le pár levél bazsalikommal.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.