Egyetlen hozzávaló a forró csokoládéhoz, és turbófokozatra kapcsol az anyagcseréd


Ez az ital egyszerre krémes, aromás és élvezetesen fűszeres, az egyik legnagyobb előnye pedig, hogy az anyagcserédet is felpörgeti. A kardamomos forró csokoládé egyik titka a növényi tej, ami a klasszikus tejjel szemben nem okoz puffadást, emellett gazdag és ünnepi ízt ad a csokinak. A kardamom csodás téli fűszer, az ájurvédikus tapasztalatok szerint segíti az emésztést, serkenti az anyagcserét, támogatja a zsíranyagcserét és még boldoggá is tesz, hiszen endorfint szabadít fel.

Bőséggel tartalmaz B-vitaminokat, köztük B6-vitamint, ami segíti az idegrendszer kiegyensúlyozott működését. C-vitamin-tartalma miatt antioxidáns hatású. Kisebb mennyiségben ugyan, de tartalmaz folátot és A-vitamint is – előbbi hozzájárulhat a sejtosztódáshoz és a vérképzéshez, utóbbi a látás és a bőr egészségéhez. A kardamomban olyan illóolajok találhatók, mint például a cineol vagy a limonén, melyek serkentik a gyomor- és bélrendszer működését és elősegítik az emésztőenzimek termelődését. Ha mellé még probiotikumot is szedsz, már rengeteget tettél a pocakod egészségéért. És most jöjjön a lényeg: a kardamomos forró csokoládé receptje!
A kardamommal felturbózott vegán forró csokoládé eltelít és tökéletes akkor, ha elkapna az édesség utáni vágy. Bűntudat nélkül fogyaszthatod.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.