Caramel és Trokán Nóra egymásra talált

Caramel énekes-színésznő TV2 Trokán Nóra Nagy Duett barátság szeretet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Trokán Nóri és Caramel nem titkolják, hogy nagyon megszerették egymást. A Nagy Duett sztárjait már az első adás óta össze akarta boronálni Balázs Klári is, mivel nagyon egy hullámhosszon vannak. A két énekes közt lévő igazi érzésekről és jövőbeli terveikről a Life.hu-nak meséltek.

Tipp! Caramel és Trokán Nóra nyerte a Nagy Duettet! Nézd meg képgalériánkat!


Intenzív osztályra került a népszerű magyar színész!http://www.life.hu/legykepben/20110527-megmutottek-hollosi-frigyest.htmlKristóf nyerte az Éden Hotelt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110527-kristof-nyerte-az-eden-hotelt.htmlSzerelem a legfölsőbb szinteken: Lekerültek a ruhák...http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110526-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-lekerultek-a-ruhak.htmlFalusi Mariannak titkos hódolója vanhttp://www.life.hu/legykepben/20110526-falusi-mariannak-titkos-hodoloja-van.htmlKirúgták az X-Faktor egyik zsűritagját!http://www.life.hu/legykepben/20110526-cheryl-colet-kirugtak-az-xfaktorbol.htmlPácban a Viva Comet jelöltjei!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110525-pacban-a-viva-comet-jeloltjei-video.htmlGregor Bernadett és férje újra együtt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110525-gregor-bernadett-kibekult-a-ferjevel.htmlSzandika egy luxusautó árát táncolta össze a VV ótahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110524-luxusautot-tancolt-ossze-szandika.htmlGigi a szexvideói és a műsorvezetés után most énekesnő akar lennihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110523-gigi-enekesno-akar-lenni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.