A Madách Színház színésznője mindig is próbálta óvni magánéletét. Sok csalódás és kemény munkával teli évek után most végre nyíltan felvállalta szerelmét: aki egy nő.


A Blikk információi szerint a DJ-ként dolgozó Laura végre meghozta azt Gallusz Niki életébe, amire mindig is vágyott. Színészkollégái szerint kiegyensúlyozottabb, mint valaha, és szinte sugárzik a boldogságtól. A pár ráadásul nem is titkolja szenvedélyes kapcsolatát, a színház büféjében már szinte mindennapos látvány, hogy az énekesnő és barátnője finom csókokat vált.

rtlklub.sajtoklub.tv



"Nagyon szeretik egymást, ez látszik is. Több mint fél éve össze is költöztek, ráadásul mind a kettőjük csuklóját ugyanaz a tetoválás díszíti, két szív alakú tagból álló végtelenjel piros színnel" - mesélte egy ismerősük.


Ráadásul az újság úgy tudja, hogy a színházon kívüli nagyobb nyilvánosság előtt is vállalják: együtt vannak. Az is szinte rendszeres, hogy kézen fogva sétálnak bevásárlóközpontokban. Annyira magától értetődőnek veszik az egészet, hogy szinte senkinek sem tűnik fel. Emellett Niki állandóan ott van Laura bulijain, az egyik belvárosi mulató állandó vendégei, ahol a különböző koncertek után Laura nagyon sokszor csinálja a zenét. "Itt szintén láttam már őket csókolózni is" - árulta el egy másik, neve elhallgatását kérő ismerőse. A Blikk megkérdezte Gallusz Nikolettet is, de nem akart nyilatkozni, csak ennyit mondott: "Igen, ilyen szokott lenni, és még lesz is!" - zárta rövidre.


Gallusz Niki az "EL COMBINO" pálinkatúrán beszélt a pasikról a Life.hu-nak:

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



VV Gigi soha többet nem hódol szenvedélyénekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110614-gigi-kulfoldre-keszul-es-fogyokura-helyett-csokival-tomi-magat.html Elhunyt a Pretty Woman és a Pókember producerehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110614-elhunyt-laura-ziskin-a-micsoda-no-a-harcosok-klubja-es.html Sínen van VV Éva karrierje! Álommunkát kapott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110613-sinen-van-vv-eva-karrierje-a-reggeli-csak-csajok-musoranak.html Alekosz jelenetet rendezett! Féltékeny a szexkiborg!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110611-szex-szerelem-parkapcsolat-alekosz-jelenetet-rendezett-feltekeny-a-szexkiborg.html Popsztárok, celebek, vetkőzés - Viva Comet 2011http://www.life.hu/legykepben/20110611-comet-dijatado-2011-fluor-tomi-sp-toth-gabi-is-nyertek.html Autóbalesetet szenvedett az állapotos sorozatsztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110614-autobalesetet-szenvedett-az-allapotos-tori-spelling.html A kihagyott numera az nem jó - a facér pasi naplójábólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110614-sztankay-adam-a-kihagyott-numera-az-nem-jo-a.html Hajdu Péter: "Még félúton sem vagyok" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110611-hajdu-peter-meg-feluton-sem-vagyok-szily-nora-interjuja.html Neked hány szexpartnered volt? - Be mered vallani?http://www.life.hu/szeress/szex/20110610-szex-szerelem-parkapcsolat-neked-hany-szexpartnered-volt-bemered.html Tolvai Reni szerelmesebb, mint valaha!http://www.life.hu/szeress/20110611-comet-2011-tolvai-reni-es-kallaysaunders-andras-nagyon-szerelmesek.html