VV5: Melinda az új villalakó, aki egyszerre több pasit akar magának

fehérnemű szexi Való Világ 5 valóságshow sírás Lilu Amazon irigység villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férfiak kihasználásával foglalatoskodó amazon költözött be a villába, ahol az egymással rivalizáló szilikoncicák újabban már Annamarira is féltékenykedni kezdtek. A fiúk pedig természetesen röhögnek a markukba a lányok piti ügyekből kipattanó cicaharcain.





A VV5 első szépségversenyén a lányok fehérneműkbe bújva vonultak fel a fiúk alkotta zsűri előtt, majd egy gyengéd csókkal az érzékiségükről kellett meggyőzni őket. A csajok legnagyobb megrökönyödésére pontozás alapján Annamária lett a legérzékibb nő. Ezen aztán a kulipintyó mind a négy szilikonmellű lakója berágott. Kinga pedig még krokodilkönnyeket is hullajtott, amikor Furannamari egyszerűen csak Éva Kettőnek merte nevezni. A cselszövő annyira felspanolta magát, hogy ígéretet tett Veronikáéknak, hogy kicsinálja a gyilkos tekintetű riválisát.






A tendenciát követve természetesen Cristofel érkezésének sem nagyon örült senki. Attila számára az első perctől fogva csak egy idióta tizennyolcéves gyíkarc az üvöltöző kubai. Cristo félre hívta az összeférhetetlen, és közölte vele, hogy ő sohasem fog becsicskulni senkineksem a villában, majd felajánlotta a szemüveges fiúnak, hogy legyenek haverok.




A nap végén még egy hagyományos szimpátia szavazást tartottak a lakók, amelynek eredménye alapján öt pontot kapott Cristofel. Az új fiú roppant boldog volt az eredménytől, mert nem volt tisztában vele, hogy nem ez a maximum pontszám ami adható, hanem a tíz.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



Az amazonok beszavazó showja egy unalmas teadélutánhoz hasonlított a tegnapi őrülethez képest.

A kitartóan küzdő Valéria jogászként dolgozott addig, amíg meg nem tudták a munkahelyén, hogy jelentkezett a Való Világba. Szereplési kényszere miatt nyomban ki is rúgták, ráadásul a családja is elfordult tőle ugyanezen okokból.

Tipp! Kirstie Alley hihetetlen fogyása, 20 évet fiatalodott a 60 éves színésznő! Kattints a képgalériáért!





RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Melinda, Kati, Valéria

Megtörhetetlen Melinda mindig eléri amit akar. Amellett, hogy életművészettel foglalkozik, még naplót is vezet azokról a férfiakról, akikkel párhuzamos kapcsolatot folytat, ráadásul még ki is használja őket. Lilunak mindenesetre elárulta, hogy a villalakók közül Attilát szeretné becserkészni.

Az est legnagyobb vesztese végül lúzer Valéria lett, aki feleslegesen rúgta össze a port munkáltatóival és szüleivel, mert a beszavazót végül az ingyenélés női nagymestere, Melinda nyerte. Az amazon tartva a szavát, alig lépte át új otthona küszöbét, azonnal Attila nyakába ugrott örömében.

Tipp! Így néz ki Mark Wahlberg luxuslakása! Kattints a képgalériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.