Férfiak kihasználásával foglalatoskodó amazon költözött be a villába, ahol az egymással rivalizáló szilikoncicák újabban már Annamarira is féltékenykedni kezdtek. A fiúk pedig természetesen röhögnek a markukba a lányok piti ügyekből kipattanó cicaharcain.


Az állandóan a póthaját ide-oda rakosgató Dya már az első reggelén a fiú lakótársairól kérdezgette a lányokat, akik gyorsan ki is beszélték emiatt a plázacicát. Veronika még Attiláról is megemlékezett egy fél mondatban, miszerint az összeférhetetlen fickó maximum tíz percig táplál érzelmeket a nők iránt.
A VV5 első szépségversenyén a lányok fehérneműkbe bújva vonultak fel a fiúk alkotta zsűri előtt, majd egy gyengéd csókkal az érzékiségükről kellett meggyőzni őket. A csajok legnagyobb megrökönyödésére  pontozás alapján Annamária lett a legérzékibb nő. Ezen aztán a kulipintyó mind a négy szilikonmellű lakója berágott. Kinga pedig még krokodilkönnyeket is hullajtott, amikor Furannamari egyszerűen csak Éva Kettőnek merte nevezni. A cselszövő annyira felspanolta magát, hogy ígéretet tett Veronikáéknak, hogy kicsinálja a gyilkos tekintetű riválisát.A következő, csirkekopasztós feladatnál aztán tovább égette magát a szilikonos alakulat. Matracszájú Vera neki sem állt a feladatnak, Dya is a legnagyobb undorral az arcán szenvedett, akárcsak Kinga, aki pesti lányként életében egyszer látott csirkét, azt is csak szaladni. A szintén városi lakos Seherezádé pedig most jött rá, hogy ha falun nőtt volna fel, akkor ma ő is a vegák táborát erősíteni. Természetesen a jeges tekintetű Annamária minden zokszó nélkül megfosztotta tollazatától a kivégzett baromfit, ezért ismét ő kapta a legmagasabb pontszámot a srácoktól. A kényeskedő négyes persze ezen is kiakadt, és hangot is adtak nemtetszésüknek.

A tendenciát követve természetesen Cristofel érkezésének sem nagyon örült senki. Attila számára az első perctől fogva csak egy idióta tizennyolcéves gyíkarc az üvöltöző kubai. Cristo félre hívta az összeférhetetlen, és közölte vele, hogy ő sohasem fog becsicskulni senkineksem a villában, majd felajánlotta a szemüveges fiúnak, hogy legyenek haverok.
A nap végén még egy hagyományos szimpátia szavazást tartottak a lakók, amelynek eredménye alapján öt pontot kapott Cristofel. Az új fiú roppant boldog volt az eredménytől, mert nem volt tisztában vele, hogy nem ez a maximum pontszám ami adható, hanem a tíz.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony BenceAz amazonok beszavazó showja egy unalmas teadélutánhoz hasonlított a tegnapi őrülethez képest.

A kitartóan küzdő Valéria jogászként dolgozott addig, amíg meg nem tudták a munkahelyén, hogy jelentkezett a Való Világba. Szereplési kényszere miatt nyomban ki is rúgták, ráadásul a családja is elfordult tőle ugyanezen okokból.


A veszekedésben nagy mester Kati egy igazi rajzfilmfigurához hasonlította magát, bár ezt többször is hangoztatta, mégsem árulta el, hogy melyikre gondolt. A szájfénymániás lány még a "majd én megmutatom, hogyan kell bulizni" szöveggel is bepróbálkozott.


RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence 
Melinda, Kati, Valéria

Megtörhetetlen Melinda mindig eléri amit akar. Amellett, hogy életművészettel foglalkozik, még naplót is vezet azokról a férfiakról, akikkel párhuzamos kapcsolatot folytat, ráadásul még ki is használja őket. Lilunak mindenesetre elárulta, hogy a villalakók közül Attilát szeretné becserkészni.

Az est legnagyobb vesztese végül lúzer Valéria lett, aki feleslegesen rúgta össze a port munkáltatóival és szüleivel, mert a beszavazót végül az ingyenélés női nagymestere, Melinda nyerte. Az amazon tartva a szavát, alig lépte át új otthona küszöbét, azonnal Attila nyakába ugrott örömében.
Órákig verte exbarátnőjét Damu Roland - újabb áldozat jelentkezetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110922-hajdu-peter-kideritette-orakig-verte-exbaratnojet-damu-roland.html Csillagot kapott a Két pasi meg egy kicsi sorozat sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110921-csillagot-kapott-a-ket-pasi-meg-egy-kicsi-sztarja.html VV5: Gombi haverja beörjöngte magát a villábahttp://www.life.hu/legykepben/20110921-vv5-cristofelnek-is-bejott-az-uvoltozes-o-az-uj.html Fogdosták az X-Faktor sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20110921-xfaktor-fogdostak-az-xfaktor-sztarjat-janicsak-vecat.html Dupla adag szex az Aranyparton (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110921-aranypart-dupla-adag-szex-az-aranyparton.html VV5: Bikiniben toppant be Fecóékhoz a nyolcadik villalakóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110920-vv5-bikiniben-toppant-be-fecoekhoz-a-nyolcadik-villalako.html Alekoszt nem akarják megismerni a nőkhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110920-vv-alekoszt-udvarlasra-keszteti-a-szorakozohelyek-hangulata-a-csajok.html Reality-dömping a kereskedelmi csatornákonhttp://www.life.hu/legykepben/20110920-aranypart-valovilag-5-realitydomping.html Tóth Vera utálja, ha Cserháti Zsuzsához hasonlítjákhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110920-toth-vera-elfaradt-elvonult-majd-radios-musorvezetokent-tert-vissza-.html VV5: Máris összebalhéztak a villalakók egymássalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110920-valovilag-5-mar-az-elso-nap-osszebalheztak-a-villalakok-.html