Attila elhitette Kingával, hogy feladja miatta a játékot és hazaköltözik. A cselszövő lány nagy drámát rendezett a hír hallatán, majd miután kiderült, hogy átverés az egész, egy újabb hisztit csapott.

Shadi és Eszter voltak a villarádió újabb műsorvezetői. Az unalmas adásba Veronikát tudták csak becsábítani, Kinga a meghívás ellenére is inkább az ágyat választotta, és onnan hallgatta a műsort.

 

A villalakók már nemcsak az udvar közepén, hanem a luxusbörtön falain kívül is randizhatnak. Kinga kapott most lehetőséget, hogy partnert válasszon magának egy romantikus találkára. Gergővel ment randizni, amin Attila látványosan besértődött. Seherezádénak sem esett jól, hogy Kinga rástartolt az alfahímre. Az összeférhetetlen a szaunában ücsörögve sajnáltatta magát Fecóval, majd Sehernek is kiöntötte a lelkét. A randevúzó párocska a vacsora során ismét megbeszélte, hogy szívesen szexelnének egymással.

 

Attila tesztelni akarta, hogy Kinga mennyire szereti őt, ezért kieszelte, hogy elhiteti a cselszövővel, hogy feladta miatta a játékot. Furmányos ötletébe lakótársait is beavatta, akik lelkesen asszisztáltak a színjátékhoz. A mit sem sejtő Kinga és Gergő is bedőlt az átverésnek. Az alfahím is kimutatta a foga fehérjét: lelkesen támogatta, hogy Attila húzzon haza. Az összeférhetetlen fiú aztán leleplezte magát, amin Kinga először kiakadt, majd ő is egy jót mosolygott az egészen.

 

Seher és Veronika főzőcskézett a háziasszonyverseny mai fordulójában.A két lány szexi ruhákban tálalta fel a kajákat, hogy így tereljék el a fiúk figyelmét a főzésbeli hiányosságaikról. A pluszpontok reményében Seher gogózott Csabikának, Attilát pedig erotikus masszázzsal kényeztették, amit a többi fiú örömmel kísért figyelemmel. A hálóból hallgatózó lányok eközben azon puffogtak, hogy mennyire közönséges trükkökkel csavarták el a fiúk fejét.ÖsszeEsküvők: Mása a negyedik párbaját is megnyertehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111111-osszeeskuvok-masa-negyedik-parbajat-is-megnyerte.html Hatalmas baba! Megszületett Majka és Dundika első gyermekehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111111-megszuletett-majka-es-dundika-elso-gyermeke.html VV5: Annamari ráhajtott Csabárahttp://www.life.hu/legykepben/20111110-vv5-annamari-rahajtott-csabara.html Sztárszülők vallanak féltett magánéletükrőlhttp://www.life.hu/legykepben/20111110-sztarszulok-vallomasa-feltett-maganeletunkrol-nevelesunk-titkai-cimu-konyvben-galvolgyi-janos.html Nem várt fordulat: Alekosz a TV2 show-jában folytatjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111110-nem-vart-fordulat-alekosz-bekoltozik-az-osszeeskuvok-koze.html Geszti nem félti énekesi karrierjét az új tehetségektőlhttp://www.life.hu/legykepben/20111110-geszti-peter-az-xfaktorosokrol-is-meselt-a-gringo-sztar-lemezbemutato.html Csúnyán megverték az énekesnőthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111109-csunyan-megvertek-az-enekesnot-avril-lavignet.html VV5: Dya kintről támadja Veráthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111109-vv5-dya-kintrol-tamadja-verat.html VV5: Élő adásban omlott össze Kingahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111108-vv5-vv-dya-kiesese-utan-elo-adasban-omlott-ossze-kinga.html VV Dya nyitott szájjal sokkal jobban szeretihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111107-valovilag-5-vv-dya-nyitott-szajjal-sokkal-jobban-szeret-enni.html