VV Seherezádé VV Péter balhé VV Gergő feladás csalódás Való Világ 5 VV Eszter VV Shadi szerelem randi VV Kinga hazugság VV Veronika VV Attila botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attila elhitette Kingával, hogy feladja miatta a játékot és hazaköltözik. A cselszövő lány nagy drámát rendezett a hír hallatán, majd miután kiderült, hogy átverés az egész, egy újabb hisztit csapott.

Shadi és Eszter voltak a villarádió újabb műsorvezetői. Az unalmas adásba Veronikát tudták csak becsábítani, Kinga a meghívás ellenére is inkább az ágyat választotta, és onnan hallgatta a műsort.

A villalakók már nemcsak az udvar közepén, hanem a luxusbörtön falain kívül is randizhatnak. Kinga kapott most lehetőséget, hogy partnert válasszon magának egy romantikus találkára. Gergővel ment randizni, amin Attila látványosan besértődött. Seherezádénak sem esett jól, hogy Kinga rástartolt az alfahímre. Az összeférhetetlen a szaunában ücsörögve sajnáltatta magát Fecóval, majd Sehernek is kiöntötte a lelkét. A randevúzó párocska a vacsora során ismét megbeszélte, hogy szívesen szexelnének egymással.

Attila tesztelni akarta, hogy Kinga mennyire szereti őt, ezért kieszelte, hogy elhiteti a cselszövővel, hogy feladta miatta a játékot. Furmányos ötletébe lakótársait is beavatta, akik lelkesen asszisztáltak a színjátékhoz. A mit sem sejtő Kinga és Gergő is bedőlt az átverésnek. Az alfahím is kimutatta a foga fehérjét: lelkesen támogatta, hogy Attila húzzon haza. Az összeférhetetlen fiú aztán leleplezte magát, amin Kinga először kiakadt, majd ő is egy jót mosolygott az egészen.

Seher és Veronika főzőcskézett a háziasszonyverseny mai fordulójában.A két lány szexi ruhákban tálalta fel a kajákat, hogy így tereljék el a fiúk figyelmét a főzésbeli hiányosságaikról. A pluszpontok reményében Seher gogózott Csabikának, Attilát pedig erotikus masszázzsal kényeztették, amit a többi fiú örömmel kísért figyelemmel. A hálóból hallgatózó lányok eközben azon puffogtak, hogy mennyire közönséges trükkökkel csavarták el a fiúk fejét.



ÖsszeEsküvők: Mása a negyedik párbaját is megnyertehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111111-osszeeskuvok-masa-negyedik-parbajat-is-megnyerte.htmlHatalmas baba! Megszületett Majka és Dundika első gyermekehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111111-megszuletett-majka-es-dundika-elso-gyermeke.htmlVV5: Annamari ráhajtott Csabárahttp://www.life.hu/legykepben/20111110-vv5-annamari-rahajtott-csabara.htmlSztárszülők vallanak féltett magánéletükrőlhttp://www.life.hu/legykepben/20111110-sztarszulok-vallomasa-feltett-maganeletunkrol-nevelesunk-titkai-cimu-konyvben-galvolgyi-janos.htmlNem várt fordulat: Alekosz a TV2 show-jában folytatjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111110-nem-vart-fordulat-alekosz-bekoltozik-az-osszeeskuvok-koze.htmlGeszti nem félti énekesi karrierjét az új tehetségektőlhttp://www.life.hu/legykepben/20111110-geszti-peter-az-xfaktorosokrol-is-meselt-a-gringo-sztar-lemezbemutato.htmlCsúnyán megverték az énekesnőthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111109-csunyan-megvertek-az-enekesnot-avril-lavignet.htmlVV5: Dya kintről támadja Veráthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111109-vv5-dya-kintrol-tamadja-verat.htmlVV5: Élő adásban omlott össze Kingahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111108-vv5-vv-dya-kiesese-utan-elo-adasban-omlott-ossze-kinga.htmlVV Dya nyitott szájjal sokkal jobban szeretihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111107-valovilag-5-vv-dya-nyitott-szajjal-sokkal-jobban-szeret-enni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.