Az RTL Klub műsorvezetője már egy héttel ezelőtt világra hozta első gyermekét.

 Az anyuka és gyermeke nagyon jó egészségnek örvend, és már haza is engedték őket otthonukba, ahol az édesapával együtt hármasban ismerkednek a családi élettel.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


Nagy a boldogság, noha előfordul, hogy nem sokat alszanak éjszaka. "Hihetetlen boldogság, tudom, hogy mindenki ezt mondja, amikor világra hozza az első gyermekét, de nem gondoltam volna, hogy ez valóban ennyire felemelő érzés" - kezdte a Blikknek Vanda, aki természetes úton, alig pár óra alatt szülte meg gyermekét, a szülőszobában pedig az édesapa is jelen volt. "Amióta Gergőt hazahoztuk, csak csodáljuk. Előfordul, hogy alig alszom egész éjszaka, mert azt nézem, ahogy alszik. Még nem tudtam betelni vele" - tette hozzá az édesanya.

Szexi videoklipben tűnik fel az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121005-kovacs-erika-keri-xfaktor-versenyzoje-tobb-pikans-erotikus-videoklipben-fedte.html Bizarr módon készül szerepére a magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20121004-marozsan-erika-szineszno-jogaval-keszul-uj-musorvezetoi-szerepere-az-oktober.html Nyíltan vállalja szerelmét a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121002-kiss-ramona-szineszno-baratok-kozt-szerelmevel-romaban-romantikazik.html Meghízott és eltorzult testtel sokkolt a színész mindenkithttp://www.life.hu/legykepben/20121005-eltorzult-a-teste-es-nagyon-meghizott-gerard-depardieu-a-francia.html Ilyen a tökéletes test? Káprázatosan néz ki a világsztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20121005-ilyen-a-tokeletes-test-kaprazatosan-nez-ki-a-vilagsztar-salma.html Hatalmasat nőtt a legcukibb sztárcsemete! Íme a szépséges modell tündéri kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121005-miranda-kerr-szupermodell-kisfia-flynn-bloom-edesanyjaval-jatszott-a-parkban.html Nagyon dögös a világsztár húga - Így fest falatnyi fehérneműben Mónica Cruzhttp://www.life.hu/szorakozz/20120919-nagyon-dogos-a-vilagsztar-huga-igy-fest-falatnyi-fehernemuben.html Neked kellene olyan lány, aki luxusért cserébe szexel? - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121005-szex-szerelem-parkapcsolat-neked-kellene-olyan-lany-aki-luxusert-cserebe.html Tudod, hol a párod erogén zónája? - Csillagjegye elárulja! (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101217-mi-izgatja-fel-a-csillagjegyek-szulottjeit-erogenhoroszkop.html