boldogság műsorvezető kisfiú Dombóvári Vanda család alvás megszületés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője már egy héttel ezelőtt világra hozta első gyermekét.

Az anyuka és gyermeke nagyon jó egészségnek örvend, és már haza is engedték őket otthonukba, ahol az édesapával együtt hármasban ismerkednek a családi élettel.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


Nagy a boldogság, noha előfordul, hogy nem sokat alszanak éjszaka. "Hihetetlen boldogság, tudom, hogy mindenki ezt mondja, amikor világra hozza az első gyermekét, de nem gondoltam volna, hogy ez valóban ennyire felemelő érzés" - kezdte a Blikknek Vanda, aki természetes úton, alig pár óra alatt szülte meg gyermekét, a szülőszobában pedig az édesapa is jelen volt. "Amióta Gergőt hazahoztuk, csak csodáljuk. Előfordul, hogy alig alszom egész éjszaka, mert azt nézem, ahogy alszik. Még nem tudtam betelni vele" - tette hozzá az édesanya.

Szexi videoklipben tűnik fel az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121005-kovacs-erika-keri-xfaktor-versenyzoje-tobb-pikans-erotikus-videoklipben-fedte.htmlBizarr módon készül szerepére a magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20121004-marozsan-erika-szineszno-jogaval-keszul-uj-musorvezetoi-szerepere-az-oktober.htmlNyíltan vállalja szerelmét a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121002-kiss-ramona-szineszno-baratok-kozt-szerelmevel-romaban-romantikazik.htmlMeghízott és eltorzult testtel sokkolt a színész mindenkithttp://www.life.hu/legykepben/20121005-eltorzult-a-teste-es-nagyon-meghizott-gerard-depardieu-a-francia.htmlIlyen a tökéletes test? Káprázatosan néz ki a világsztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20121005-ilyen-a-tokeletes-test-kaprazatosan-nez-ki-a-vilagsztar-salma.htmlHatalmasat nőtt a legcukibb sztárcsemete! Íme a szépséges modell tündéri kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121005-miranda-kerr-szupermodell-kisfia-flynn-bloom-edesanyjaval-jatszott-a-parkban.htmlNagyon dögös a világsztár húga - Így fest falatnyi fehérneműben Mónica Cruzhttp://www.life.hu/szorakozz/20120919-nagyon-dogos-a-vilagsztar-huga-igy-fest-falatnyi-fehernemuben.htmlNeked kellene olyan lány, aki luxusért cserébe szexel? - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121005-szex-szerelem-parkapcsolat-neked-kellene-olyan-lany-aki-luxusert-cserebe.htmlTudod, hol a párod erogén zónája? - Csillagjegye elárulja! (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101217-mi-izgatja-fel-a-csillagjegyek-szulottjeit-erogenhoroszkop.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.