Győzike kiborult: "Nem elég, hogy elítéltek, még zaklatnak is"

Győzike show Gáspár Győző börtön bíróság ítélet Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megviselte a Gáspár családot a bíróság ítélete. A családfő még tegnap este egy személyes üzenetben hozta nyilvánosságra a legnagyobb közösségi portálon, hogy mit érez a felfüggesztett börtönbüntetés miatt.   

"A gyerekkori álmaimnak lettem az áldozata. Az ártatlan gyerekkori vágyaimnak. Ugyan melyik gyerek nem álmodozik? Mindenki. Én annak idején azt találtam ki, hogy híres leszek. Olyan híres, hogy egyszer majd legalább annyian ismerik a nevemet, mint a miniszterelnökét. Azt gondoltam, a szórakoztatóipar erre tökéletes.
És az álmomat ugyan elértem, de senki nem fogta közben a kezem a feleségemen kívül. Kellett volna valaki, aki időben szól, hogy a közszereplés milyen veszélyekkel jár. Azt gondoltam, hogy az a természetes, ha együtt bolondozok a nézőkkel, és vidám perceket szerzek nekik. Egy gyerek ártatlan. Én pedig gyerek maradtam, nem tudtam még felnőni... Gyermeki ártatlansággal tettem mindent, gyanútlanul. Eszembe sem jutott, hogy egyszer ide kerülök. Olyan ez az egész, mint egy rémálom" -
írta Győzike, aki újabb üzenetben tette ma nyilvánossá, hogy terhes számára a sajtó további érdeklődése, sőt egyenesen zaklatásnak tartja.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


"Nagyon rosszul vagyunk, nem hagynak békén minket, mindenfélével fenyegetőznek, ha nem nyilatkozunk. Egyszerűen elegünk van, belerokkantunk a showbizniszbe" - tette hozzá Győzike a Life.hu megkeresésére.

Hétfőn a salgótarjáni bíróság az RTL Klub egykori sztárját adócsalásért 1 év 8 hónap börtönre ítélte, három évre felfüggesztve. Feleségét, Beát szintén felfüggesztett börtönre ítélték, 1 év 6 hónapot kapott, szintén három évre felfüggesztve.

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.