Hatmillió forintos jelzáloghitelt hagyott özvegyére Komár László. Az asszony azonban fogadkozik, visszatörleszti a tartozást és megtartja azt a házat, amelyben együtt éltek és amelyhez megannyi emlék fűzi.

Komár  László özvegyének, Krisztának nem csupán férje halálát kell feldolgoznia, de ráadásul anyagi problémákkal is meg kell küzdenie. Az énekes ugyanis hatmillió forintnyi jelzálogkölcsönt hagyott az asszonyra, akinek törlesztés mellett a házuk fenntartását is meg kell oldania. Ő azonban fogadkozik, hogy nem hagyja el az otthonukat és nem engedi elárverezni azt. "Nem költözök el innen, annál is inkább, mert az egész ház tele van Laci emlékével. Igen, drága a villanyfűtés, de képtelen lennék elmenni innen. Együtt építettük ezt a házat, amelynek minden berendezési tárgyához közös emlékek fűződnek. Így szeretném megőrizni, és rendben tartani" - mondta el a Blikknek az özvegy, akinek nem csupán az emlékekkel, de Komár adósságával is meg kell birkóznia. "Három tétel maradt nyitva, ezek közül engem a hatmilliós jelzálog havi törlesztőrészlete érint. Laci még előző házassága idején vette fel, s abban nem lehet szünetet tartani".

Fotó: TV2

 

A karrierje a tét? A nézők nekiestek az X-Faktor mentoránakhttp://www.life.hu/legykepben/20121120-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentora-zambo-krisztian-jimmy-fia-az.html A szexiparban dolgozik a valóságshow szőkeségehttp://www.life.hu/legykepben/20121119-a-hazasodna-a-gazda-egyik-szereploje-a-szexiparban-dolgozik.html Egymillió font értékű tetoválás van Kate Moss hátsójánhttp://www.life.hu/legykepben/20121119-kate-moss-amerikai-szupermodell-hatsojan-egy-millio-font-erteku-tetovalas.html Újra kórházba került Schobert Norbi - Idén már nem lép a nyilvánosság elé!http://www.life.hu/legykepben/20121119-schobert-norbi-magyar-fitnesz-guru-ismet-korhazba-kerult-sulyos-influenzaval.html Nem fél a konkurenciától a Voice Mesterehttp://www.life.hu/legykepben/20121119-malek-andrea-a-voice-mestere-nem-fel-a-konkurenciatol.html