Meglepetések hete a sztárvilágban

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Tóth Gabi Bajor Imre Jóban Rosszban Erdei Zsolt Máté Krisztina Bulvárkoktél Szombat esti láz Vajna Tímea RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu, mint minden héten, most is elkényeztetett benneteket bulvárhírekkel. Írtunk A Nagy Duett és a Szombat Esti Láz körüli felhajtásról, a ValóVilág 6-ról, ám a tévés és viccesebb témák mellett nyomon követjük Bajor Imre harcát is a betegséggel. Alig várjuk, hogy végre arról számolhassunk be, hogy jobban van a nagybeteg művész. 

Szily Nóra sztárszerzőnknek adott interjút Vajna Tímea a héten. Timi részletesen mesélt arról, milyen álmai voltak a múltban, miként élte meg a Damu-ügyet, és természetesen Andyről és a vele való kapcsolatáról is beszélt. "Tudod, mit szeretnék? Sokszor mondom. Andyt fiatalon! Bár szerinte akkor biztosan nem lettünk volna együtt, mert nagyon szeleburdi fiú volt és mindig csajozott. De mégis kíváncsi lennék, hogy milyen lehetett..." - jelentette ki.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Mindenkit meglepett a hír, hogy Erdei Zsolt új kedvese babát vár. A világbajnok bokszoló egyelőre nem beszél boldogságukról, mi mindenesetre gratulálunk neki.

Forrás: RTLKLUB

Amíg Kállay-Saunders András az Eurovíziós Dalfesztiválra készül, addig kedvese, Tolvai Reni a tengerentúlon járt. „Pár héttel ezelőtt csörgött a telefonom és megkérdezték, lenne-e kedvem elmenni Amerikába egy promóciós turnéra. Sikoltoztam örömömben, hiszen eddig csak álmodoztam arról, hogy az USA-ban énekelhessek" - nyilatkozta boldogan az egykori Megasztár-győztes.

Forrás: Tolvai Reni hivatalos Facebook oldala

Tóth Gabi "békás" fotója mellett mi sem tudtunk elmenni szó nélkül, és meg is mutattuk nektek. Ha nem láttátok, klikk a linkre!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ahogy az egész ország, úgy mi is szurkolunk Bajor Imre felépüléséért. A színész néhány hete még abban bízott, hogy Kínában megtalálják a gyógymódot a betegségére, most azonban - immár itthon - új kezelésnek veti alá magát.

Forrás: RTL Klub

A nagy kereskedelmi tévék háza táján is történt egy és más. Kiderült, a TV2 szerződést bontott a Jóban Rosszban producerével, Nagy Tamással. A sorozatszereplők a médiából értesültek a hírről, többen attól félnek, hogy az ő pályafutásuk is véget érhet a váltással.

Forrás: Jóban Rosszban/Facebook

Kis bonyodalom adódott az április 5-én induló Szombat Esti Lázzal is. Az egyik táncos, Máté Krisztina egy próba során megsérült, azóta szigorúan feküdnie kell és a műtét is szóba került.

Forrás: TV2

Ha bulvár, akkor természetesen a ValóVilág sem maradhat ki az összeállításunkból. Az elmúlt héten szinte minden a kihívás és kiválasztás körül forgott. A kiválasztott, Iza bevállalós volt, ugyanis úgy döntött, az egykori párbajgyőztessel, Charlotte-tal mérkőzik meg. Hogy melyik lány mehet vissza a villába, vasárnap este derül ki.

Forrás: RTL 2

A ValóVilág 6 legközönségesebb jeleneteihttp://www.life.hu/bulvar/20140326-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-aurelio-vv-zsofi-vv-iza-vv-charlotte-vv-adam-vv-simon-vv-viki-vv.htmlAmikor a ValóVilág 6 szereplőit megismertük, sejtettük, hogy sok olyan jelenetnek lehetünk majd tanúi, amelyeket soha nem szerettünk volna látni. Így is lett, a Life.hu pedig ezekből szemezgetett.TV + BulvárOrigoKirúgástól félhetnek a Jóban Rosszban sztárjaihttp://www.life.hu/bulvar/20140326-a-tv2-joban-rosszban-sorozatanak-szereploi-felnek-hogy-a-producer-nagy-tamas-tavozasaval-nekik-is.htmlAhogy a Life.hu megírta, március 25-ével szerződést bontott egymással a TV2 és a Jóban Rosszban producere, Nagy Tamás Grande. A sorozatszereplők saját elmondásuk szerint a médiából tudták meg főnökük távozását, azóta pedig kiderült, hogy Rónai Lilit, Márti megformálóját is kiírják a sorozatból.TV + BulvárOrigoKirúgástól félhetnek a Jóban Rosszban sztárjaihttp://www.life.hu/bulvar/20140326-a-tv2-joban-rosszban-sorozatanak-szereploi-felnek-hogy-a-producer-nagy-tamas-tavozasaval-nekik-is.htmlAhogy a Life.hu megírta, március 25-ével szerződést bontott egymással a TV2 és a Jóban Rosszban producere, Nagy Tamás Grande. A sorozatszereplők saját elmondásuk szerint a médiából tudták meg főnökük távozását, azóta pedig kiderült, hogy Rónai Lilit, Márti megformálóját is kiírják a sorozatból.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.