Exek akcióban - Összefogás indult Cristofel ellen

valóvilág barátnő összefogás exbarátnő VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szövetségre léptek Cristofel exei. Személyesen találkoztak és megbeszélték, megóvják a kubai macsótól nőtársaikat. 

Kovács Gigi, aki nemrég rúgta ki a srácot, és előző barátnője, Vivien összebarátkozott, sőt csatlakozott hozzájuk Krisztina, a háromgyermekes családanya is, akivel Cristofel ki akart kezdeni akkor, amikor még egy párt alkotott Gigivel. Céljuk, hogy megmentsék nőtársaikat Cristofeltől – írja a Blikk.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

„Nem bírtam megemészteni, hogy Cristofelnek van egy kedves párja, akit elárul és kihasznál! Meg akartam óvni a csalódástól! Gigi egy bűbáj, aki mindenét odaadta Cristofelnek, nem ezt érdemelné!" – fakadt ki Krisztina, aki össze is barátkozott az énekesnővel. Vivien pedig még akkor vette fel a kapcsolatot Gigivel, amikor az asszony összejött a csődörrel.

„Sokat beszélgettünk, segíteni akartam neki, hogy felejtse el Crist, ha jót akar magának! Nem hitt nekem, naiv volt, ahogyan én is, de most már örülök neki, hogy kinyílt a szeme, és szakítottak!" – mondta el Vivien.

Mesés! Vajna Timit boszorkánnyá választottákhttp://www.life.hu/bulvar/20140624-vajna-timit-andy-vajna-producer-felesege-boszorkany-lett-egy-jotekonysagi-rendezveny-utan.htmlKülönleges címet szerzett magának Vajna Timi, aki egy jótékonysági programon vett részt.TV + Bulvár--Kolostorba vonul VV Gigihttp://www.life.hu/bulvar/20140624-vv-gigi-jogaoktato-mesterkepzesre-megy-osztol-elotte-medital-a-himalajanal.htmlAkik ismerik a ValóVilágban megismert VV Gigi eddigi karrierjét, talán meglepődnek, mekkora utat járt be az egykor csak az ismertségért, felszínes élvezetekért nyilvánosság elé lépő lány. A belső értékeket keresi egy Himalája lábánál lévő kolostorban, ahol hamarosan reggel négytől este kilencig meditálni és jógázni fog.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huJó nagy kolbásza van Rubint Rékánakhttp://www.life.hu/bulvar/20140623-rubint-reka-bekescsabai-kolbasszal-pozol-otthonaban-zizmikevel-egyutt.htmlA fitneszlady egy termetes békéscsabai kolbásszal pózol otthonában. Ez ám az Update!TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.