Ha lehet, még izgalmasabb részéhez érkezett a focivébé: elkezdődtek a nyolcaddöntők. A Life.hu szerkesztőségének jóskutyái is akcióba lendültek. Mázli után Bélyeg is túlesett az első jóslásán. Vajon Kolumbia vagy Uruguay mellett tette le a voksát?

Bélyeg lány létére nagy focirajongó, de Mázlival ellentétben ő nem látta az összes meccset. Gazdái a hollandoknak drukkolnak. A család első számú kedvence nem szokott hozzá a szerepléshez, az első másodpercekben kifejezetten zavarba jött a kamera előtt. Ráadásul nem is a saját tányérjában kapta az ételt, hanem két teljesen idegen tálkában - nehogy az ismerős szagok megzavarják a döntést. A kezdeti lámpalázat végül a közelben ólálkodó cicabarátja oldotta fel. Bélyeg azért mégsem hagyhatta, hogy a macska előtte ráraboljon az ételre.

Forrás: Life.hu

És most a jóslás! Kolumbia csapatát itt ismerheted meg, az uruguay-i focisták közül egyről mi is sokat írtunk. Suárez harapós kedvében volt az olaszok elleni meccsen. Ugyan nem tört bele a foga ellenfele vállába, de négy (!!!) hónapra eltiltották a játéktól. Bélyeg kicsit lassan indult neki a döntésnek. Lehet, hogy az általa kiválasztott csapat nem nyeri olyan simán a meccset, mint szeretné?

Focivébé az Origo.hu-n

Ki játszik legközelebb? Miért esett ki a kedvenc csapatod? Ki a legszexisebb szurkoló a lelátón? És mi történt pontosan a pályán? Mindenre ott a válasz az Origo.hu foci-vb 2014 rovatában.