Sosem láthattuk még ilyen hétköznapinak Audrey Hepburnt

Forrás: AFP -
hétköznap mindennapi élet Audrey Hepburn Hollywood fotóalbum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megjelenik a hollywoodi díva mindennapjait megörökítő fotóalbum, amelynek minden egyes darabját a hírességeket fotózó Bob Willoughby készítette.

280 darab kép rántja le a leplet Audrey Hepburn mindennapjairól, amelyeket egytől egyig a híres sztárfotós, Bob Willoughby készített a hollywoodi díváról.

Forrás: Bob Willoughby

Az albumba összegyűjtött fotók, amelyek szeptembertől kerülnek az egyik legnagyobb online kereskedés polcaira, az őzikeszemű színésznő mindennapjait hivatottak a nagyközönség elé tárni: az első kép pályafutása kezdetén, 1953-ban készült, az utolsó 1966-ban. A fenti képen éppen az ekkor még aprócska fiával, Sean-nal játszik, háttérben kisfia édesapjával, Mel Ferrer színésszel. Még több fotóért kattints IDE.

A nő, aki maga volt a stílus

"Két vagy három ember van, akire a közvélemény örökre emlékezni fog bájuk és eleganciájuk miatt. Hepburn az első köztük" - mondta róla Ralph Lauren. És valóban: neki köszönhetjük többek között a kis feketét és a balerinacipőt is. Takács Nóra írását Audrey Hepburnről IDE kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.