Hamarosan megjelenik a hollywoodi díva mindennapjait megörökítő fotóalbum, amelynek minden egyes darabját a hírességeket fotózó Bob Willoughby készítette.

280 darab kép rántja le a leplet Audrey Hepburn mindennapjairól, amelyeket egytől egyig a híres sztárfotós, Bob Willoughby készített a hollywoodi díváról.

Forrás: Bob Willoughby

Az albumba összegyűjtött fotók, amelyek szeptembertől kerülnek az egyik legnagyobb online kereskedés polcaira, az őzikeszemű színésznő mindennapjait hivatottak a nagyközönség elé tárni: az első kép pályafutása kezdetén, 1953-ban készült, az utolsó 1966-ban. A fenti képen éppen az ekkor még aprócska fiával, Sean-nal játszik, háttérben kisfia édesapjával, Mel Ferrer színésszel. Még több fotóért kattints IDE.

A nő, aki maga volt a stílus
"Két vagy három ember van, akire a közvélemény örökre emlékezni fog bájuk és eleganciájuk miatt. Hepburn az első köztük" - mondta róla Ralph Lauren. És valóban: neki köszönhetjük többek között a kis feketét és a balerinacipőt is. Takács Nóra írását Audrey Hepburnről IDE kattintva olvashatod el.