Szabó Zsófi örül az új lehetőségnek és úgy érzi, az RTL Klubnál teljesedhet majd ki a karrierje.

Ahogy a Life.hu is megírta, a szőke színésznő a TV2-től az RTL Klubhoz igazolt. Szabó Zsófira új feladatkörök várnak, mert a csatorna nem színésznőként, hanem elsősorban műsorvezetőként számít rá. 

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

„A hír igaz, valóban az RTL Klub csapatát fogom erősíteni. Nagyon örülök, hogy eddig színésznőként bizonyíthattam egy napi sorozatban, hálás vagyok, hogy annak idején megkaptam ezt a lehetőséget. Azonban az RTL Klubnál most új, még több lehetőség vár rám. Óriási öröm számomra, hogy ehhez a színes, profi csapathoz csatlakozhatok" – mondta a Blikknek Zsófi.

Ide-oda váltogatnak

Nem Szabó Zsófi az egyetlen, aki az őszi szezonra csatornát vált. Ördög Nóri 13 év után hagyta ott az RTL Klubot, a csatorna most Szabó Zsófi igazolásával vághatott vissza a TV2-nek.

 „Az RTL Klub úgy gondolja, hogy Zsófi nem csupán színésznőként, hanem műsorvezetőként is képes lesz megállni a helyét, és ebben próbálunk számára lehetőséget biztosítani. Azért van ez, mert felismerjük a tehetségeket, és segítséget nyújtunk ahhoz, hogy tovább fejlődjenek" – magyarázta Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója, aki azt is elismerte, hogy akár már az ősszel induló Celeb vagyok, ments ki innen című produkcióban is találkozhatunk Zsófival.

Hogyan reagált a hírre a TV2?

„Szabó Zsófi öt éve a Jóban Rosszban egyik szereplője. Ha úgy dönt, hogy felhagy ezzel a karrierjével, akkor ezt tiszteletben tartjuk" – fogalmazott György Bence, a TV2 program- és hírigazgatója.