Sebestyén Balázs, a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetője nem győzi eleget dicsérni a szereplőket, hogy milyen fantasztikusan néznek ki. Háááát..., a körülményekhez képest biztosan, de némelyiküket lehet, hogy nem ismernénk meg, ha festetlen arccal mennének el mellettünk az utcán. 

Celeb vagyokForrás: Celeb vagyok/Facebookmiddle

 

Sok mindenre nem jó a Celeb vagyok, ments ki innen! műsora, de arra mindenképpen, hogy a szereplőket olyannak láthatjuk, amilyenek, vagy legalábbis úgy, ahogyan ritkán. Gondolunk itt a viselkedésükre, érdekes megfigyelni, hogy az éhezés, a hideg, a félelem és az összezártság mit hoz ki belőlük. Szabó Zsófi például biztosan veszített néhány rajongót az elmúlt napokban, az viszont vitathatatlan, hogy az ő arca a legvállalhatóbb smink nélkül is. 

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Így néz ki Zsófi interjúhoz sminkelve, van különbség, persze, de nem drámai az amortizáció. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Bódi Sylvi retusálatlan testéről már írtunk, most nézzük az arcát. Hát, volt már jobb formában is a modell - sminkeletlen arccal, kialvatlanul egész biztosan ő sem lenne többezer férfi bálványa. 

Forrás: RTL Klub

Így, fotózás előtt, azonban annál inkább. (Nem is csoda, hogy a nyuszis magazin újra felkérte, hogy dobja le a ruháit. Mint ahogyan valószínűleg a dzsungelben is rendezői utasításra úszkált pucéron hosszú perceken keresztül a folyóban). 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Krasznai Tünde arcára végig rá volt írva, hogy pokolian érzi magát a dzsungelben és ezt hangoztatta is eleget. Nos, már nem kell, szombaton este őt küldték haza a nézők. Smink nélkül Tünde megközelítőleg sem néz ki úgy, mint az X-Faktor színpadán, pedig ott sem tartozott a csinosabb lányok közé.  

Forrás: RTL Klub

 Szépnek ítt sem mondanánk, de magas, vékony alakja dekoratívvá és feltűnővé teszi a külsejét. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Úgy néz ki, mint a saját öreganyja, mondanánk - jogosan - a sminkeletlen arcú Gáspár Beára. Azt gondoltuk, hogy Győzike után a dzsungeltúra kész felüdülés lehet, de Bea arcát elnézve, tévedtünk. 

Forrás: RTL Klub

Egy kis arcfestés Bea asszonnyal is csodákat művel, bár a dzsungelbeli kalandjait elnézve a külleme okozott neki a legkevesebb problémát

Forrás: RTL Klub

Külön kategória a férfiból nővé operált transzszexuális Novák Angéla. Bár már ő is kiesett a műsorból, megmutatjuk, miként festett a szépségkellékei nélkül. Ő egyébként többször is beszélt arról, nagyon zavarja, hogy nem látja, miként fest smink és belőtt haj nélkül a képernyőn. Nos, pont úgy, mint egy férfi. 

Forrás: RTL Klub

Angéla azért műszempillákkal és vastagon sminkelve, valamint frissen fodrászolva sem tagadhatná le, hogy korábban az ellenkező nem táborát erősítette. A transzszexuális előadó egyébként abban bízott, hogy a Celeb vagyok, ments meg innen!-ben való szereplése olyannyira ismertté teszi, hogy ezáltal teljesül az álma: mégpedig egy címlap a nyuszis magazinban. Hát, mi erre azért nem vennénk mérget. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu