Durván tarolt Molnár Andi a dzsungelben

Forrás: RTL Sajtóklub -
VV Éva szavazat Celeb vagyok, ments ki innen! Molnár Andrea Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub a csütörtök esti Fókuszban nyilvánosságra hozta, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen finalistái között hogyan oszlottak meg a szavazatok a döntőben.

Most már nem titok, hogy nem csupán egy hajszál választotta el VV Évát a győzelemtől. Kiderült, a három játékosra összesen 1 millió 46 ezer szavazat érkezett, ebből Aleskára 44 ezren, Évára 152 ezren, és most kapaszkodjatok, Molnár Andira 850 ezren voksoltak. Úgy tűnik, ahogy a korábbi szériákban és az előző turnusban, most sem lehetett elnyerni intrikával és nagyhangúsággal a nézők szimpátiáját.

"Az elefántoknál kezdődött minden, aztán úgy alakult, hogy szavazataitok, pozitív energiátok segítségével a Dzsungel királynőjévé válhattam tegnap este! Hosszú volt, izgalmas 17 nap tele kihívásokkal! Minden percét élveztem, akkor is ha néha nem úgy látszott! Nagyon fog hiányozni a dzsungel már most érzem! Nehéz visszaszokni a civilizáciòba és újra pötyögni a telefonon-gondolom gyorsan vissza lehet azért szokni:)... de szeretném megköszönni! Nagyon köszönöm! KÖSZÖNÖM a hatalmas élményt, a kalandot, a szavazatokat: a családomnak, a profi stábnak és persze mindenkinek, aki szorított nekem!" - írja Andrea a Facebookján.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy töltötték a dzsungelamazonok az első szabad éjszakájukat, ide kattints, ha pedig az érdekel benneteket, hogy miként vélekedik Aurelio és Gáspár Laci a három lányról, és hogy ők kinek szurkoltak, itt olvashatod!

Forrás: RTL Sajtóklub

Aurelio és Gáspár Laci nem kímélik a Celeb vagyok...! döntőseithttp://www.life.hu/bulvar/20141112-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-masodik-szeriajanak-dontoseit-molnar-andit-aleskat-es-bauko-evat.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! előző szériájában barátkozott össze Aurelio és Gáspár Laci, és talán ők voltak azok, akiken a legjobban szórakozhattunk a képernyők előtt. A srácok természetesen figyelemmel kísérik a második szériát is, és kijelentették, boldogok, amiért az előző csapatban lehettek. Azt is elmondták, miért. TV + Bulvár--Bréking! VV Éva képernyőn marad a Celeb vagyok...! után - Önkívületbe került a hír hallatánhttp://www.life.hu/bulvar/20141112-vv-eva-fogja-vezetni-a-bele-valo-vilagot-aurelioval.htmlVV Aurelio levelet küldött VV Évának, aki az utolsó napjait tölti a dzsungelben. Éva könnyek között olvasta el Aurelio üzenetét. Teljesült az álma!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huPákó már nem lesz a dzsungel királya - búcsúzott a Celeb vagyok-tólhttp://www.life.hu/bulvar/20141109-fekete-pako-esett-ki-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-musorbol.htmlEz a nap is eljött - vasárnap este Fekete Pákótól búcsúztunk a Celeb vagyok, ments ki innen műsor végén. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.