Az RTL Klub a csütörtök esti Fókuszban nyilvánosságra hozta, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen finalistái között hogyan oszlottak meg a szavazatok a döntőben.

Most már nem titok, hogy nem csupán egy hajszál választotta el VV Évát a győzelemtől. Kiderült, a három játékosra összesen 1 millió 46 ezer szavazat érkezett, ebből Aleskára 44 ezren, Évára 152 ezren, és most kapaszkodjatok, Molnár Andira 850 ezren voksoltak. Úgy tűnik, ahogy a korábbi szériákban és az előző turnusban, most sem lehetett elnyerni intrikával és nagyhangúsággal a nézők szimpátiáját. 

"Az elefántoknál kezdődött minden, aztán úgy alakult, hogy szavazataitok, pozitív energiátok segítségével a Dzsungel királynőjévé válhattam tegnap este! Hosszú volt, izgalmas 17 nap tele kihívásokkal! Minden percét élveztem, akkor is ha néha nem úgy látszott! Nagyon fog hiányozni a dzsungel már most érzem! Nehéz visszaszokni a civilizáciòba és újra pötyögni a telefonon-gondolom gyorsan vissza lehet azért szokni:)... de szeretném megköszönni! Nagyon köszönöm! KÖSZÖNÖM a hatalmas élményt, a kalandot, a szavazatokat: a családomnak, a profi stábnak és persze mindenkinek, aki szorított nekem!" - írja Andrea a Facebookján. 

Ha kíváncsi vagy arra, hogy töltötték a dzsungelamazonok az első szabad éjszakájukat, ide kattints, ha pedig az érdekel benneteket, hogy miként vélekedik Aurelio és Gáspár Laci a három lányról, és hogy ők kinek szurkoltak, itt olvashatod!

Forrás: RTL Sajtóklub