Bárdos András felesége, Máté Kriszta arról beszélt, szerinte András helytállt a dzsungelben, az emberek nem értették a humorát és volt egy pillanat, amikor úgy érezte, neki kellett volna bevállalnia a show-t.

Sokakban felmerült a kérdés, vajon miért vállalta el Bárdos András a celebkínzó műsort. A Life.hu újságírójának is mesélt félelmeiről. Akkor András úgy fogalmazott, szerinte diákjai nem fognak rá ferde szemmel nézni a műsor miatt. A nézők és a kommentelők viszont gyakran kifejezték nemtetszésüket, mennyire unalmasnak tartják a híradóst a dzsungelben. Balázsék is szinte minden nap élcelődtek rajta, felesége szerint azonban nem értették András humorát. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Máté Kriszta a BEST magazinban azt mondta, ő jól szórakozott férje poénjain és András szerinte egyáltalán nem fapofa. „Szerintem az lenne furcsa, ha a kiélezett helyzetekben ő is extrém módon viselkedett volna...netán úgy káromkodna, mint Éva. De nem ezt tette, és éppen ettől maradt hiteles" – fogalmazott Kriszta, aki hozzátette, amikor Andrást kivitte a reptérre, az az érzése támadt, hogy neki kellett volna menni helyette...