Máté Kriszta: "Nekem kellett volna mennem András helyett a dzsungelbe"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Bárdos András híradós Celeb vagyok, ments ki innen! Máté Krisztina humor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárdos András felesége, Máté Kriszta arról beszélt, szerinte András helytállt a dzsungelben, az emberek nem értették a humorát és volt egy pillanat, amikor úgy érezte, neki kellett volna bevállalnia a show-t.

Sokakban felmerült a kérdés, vajon miért vállalta el Bárdos András a celebkínzó műsort. A Life.hu újságírójának is mesélt félelmeiről. Akkor András úgy fogalmazott, szerinte diákjai nem fognak rá ferde szemmel nézni a műsor miatt. A nézők és a kommentelők viszont gyakran kifejezték nemtetszésüket, mennyire unalmasnak tartják a híradóst a dzsungelben. Balázsék is szinte minden nap élcelődtek rajta, felesége szerint azonban nem értették András humorát.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Máté Kriszta a BEST magazinban azt mondta, ő jól szórakozott férje poénjain és András szerinte egyáltalán nem fapofa. „Szerintem az lenne furcsa, ha a kiélezett helyzetekben ő is extrém módon viselkedett volna...netán úgy káromkodna, mint Éva. De nem ezt tette, és éppen ettől maradt hiteles" – fogalmazott Kriszta, aki hozzátette, amikor Andrást kivitte a reptérre, az az érzése támadt, hogy neki kellett volna menni helyette...

Bárdos András Molnár Andival - tényleg forró a levegő köztük?http://www.life.hu/bulvar/20141108-bardos-andrast-osszeboronalnak-a-nezok-molnar-andival.htmlBárdos András és a bűbájos Molnár Andi között lehet valami - legalábbis ezt a lehetőséget latolgatják a Celeb vagyok ments ki innen című műsor nézői. Tény, hogy az összhang már a Szombat esti láz során is feltűnt a nézőknek - írta a Bors.TV + Bulvár--Hiába a gnúszemevés, a pókerarcú Bárdost küldték haza a nézőkhttp://www.life.hu/bulvar/20141106-a-celeb-vagyok-lanyai-meztelenkedtek-a-fiuk-undorito-falatokat-ettek.htmlGusztusos villantások és gusztustalan falatok után újabb meggyötört celebet küldtek Haza a nézők a dzsungelből.TV + Bulvár--Bárdos Andrást nem nézhetik a gyerekeihttp://www.life.hu/bulvar/20141105-bardos-andrast-nem-nezhetik-a-gyerekei-a-celeb-vagyok-ment-ki-innenben.htmlBárdos András gyermekei, Anna és Ádám nem követhetik estéről estére édesapjuk kalandjait. Édesanyjuk szigorúan ágyba parancsolja az iskolás lurkókat, akik csak másnap reggel értesülhetnek édesapjuk dzsungeléletéről.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.