Kulcsár Edina a Miss World szépségversenyen az első udvarhölgy lett. Ilyen előkelő helyezést még soha nem ért el magyar lány. A cikkből megtudhatod, mi volt Edina utolsó Facebook-posztja a verseny előtt és milyen csinos volt az őt kísérő Sarka Kata.

Edina a második helyen végzett. Sajnos, a versenyt magyar televíziós csatorna nem közvetítette, de itt élőben nézhetted:

Edina még a leghúzósabb pillanatokban sem hanyagolta el rajongóit. Néhány órája a verseny kezdte előtt például ezt posztolta a Facebookjára. 

Forrás: Kulcsár Edina/Facebook
"Nem tudtam sokat aludni, 4:44 kor keltem fel, ami remélem jelent valami jót! Elérkezett ez a nap is, amire olyan sokat készültem!!! Izgatottan várom a versenyt!!!  Most még egy gyors reggeli, és egy utolsó próba, aztán készülődés a Showra!  Jajj nekem!" - olvashattuk, majd kicsit később a következőt írta:  "Főpróbának kéne lennie 1 órája, de csak a backstageben ülünk, ezért gondoltam írok nektek egy kicsit a versenyről! A szervezők már tudják hogy ki az a 10 lány aki benne van a finalisták között, ugyanis azon pontszámok adódnak össze amit a verseny ideje alatt volt lehetőségünk szerezni! Ám ami még érdekesebbé teszi a dolgot, hogy Beauty with the Purpose videókra a lányok dupla annyi pontot kaphatnak, míg a zsűrivel való beszélgetésre ÖTSZÖRÖS pontot! Így esélyünk sincsen kitalálni hogy kinek hány pontja lehet!  Tehát a zsűrinek csak a top 10 kiválasztása után lesz szerepe, amikor a pontok nullázódnak, majd kiválasztják az 5 finalistát, aztán pedig a nyerteseket! Én már nem bírok várni!"

Edina egyébként a versenyek nagy részén jól szerepelt, Miss Sport kategóriában például ezüstérmes lett. Volt, amikor a népszerűségi listán az első helyen állt, a felkészülési időszakról pedig Szily Nórának mesélt

A Miss World világversenyt először 1951-ben rendezték meg, magyar résztvevő 25 évvel ezelőtt szerepelt rajta először. Ez a világ egyik legnevesebb szépségversenye, a zsűri több mint száz résztvevő közül választja ki a legszebbet, legokosabbat és legintelligensebbet. Több mint 200 országban közvetítik.

Edinának Sarka Kata a helyszínről szurkol nézd meg meg, milyen dögös ő is. 

Forrás: Sarka Kata/Facebook