A feléhez közeledik a ValóVilág hetedik szériája. Már csak kilencen vannak játékban és bár elméletileg mindegyiküknek van esélye, hogy megnyerje a fődíjat, a szereplők Facebook-oldalait nézegetve valójában csak néhányan jöhetnek szóba, mint lehetséges győztesek. Kérdés persze, hogy a valóvilágosok közösségi oldalainak követői ugyanazok-e, mint akik az applikációt használják, és a lájkok számából lehet-e következtetni a villalakók népszerűségére.

Meglepő, de ha jobban belegondolunk, nem is annyira az, hogy a lájkversenyt VV Dóra (15 560) vezeti. A szőke, brazil fenékinplantátumos plasztiklány ugyanis nem most vált ismertté, korábban férfimagazin címlapján is domborított. Valószínű, hogy népszerűsége inkább ennek köszönhető és nem a villabeli tevékenységének, ahol nem igazán tartozik az izgalmasabb karakterek közé. 

Meddig juthat el a játékban?
Sokáig.

Ugyanis a műsor eleje óta - amikor is megszakította a kezdődő kapcsolatát Lacival - nem bonyolódott komolyabb konfliktusba, így nem valószínű, hogy a játékosok mostanában ráteszik a jelet, mint ahogyan az sem, hogy egyhamar kihívott lehet.

Mindezzel együtt nem elég érdekes személyiség ahhoz, hogy a fődíjat elvigye, igaz, a korábbi szériákban sem mindig a legizgalmasabb szereplő győzött.
Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

A második helyen áll 10 547 lájkkal VV Edina, akinek a beköltözéskor nem adtunk volna egy hónapnyi villalétet sem. A hányattatott sorsú erdélyi lány azonban pillanatok alatt a legerősebb játékosok közé tornázta fel magát... 

Meddig juthat el a játékban?
Sokáig.

Ugyanis a villalakók zöme is kedveli és őszintének tartja a lányt, így valószínű csak a műsor harmadik harmadában kell megmérettetnie magát párbajon. A nézők is odáig vannak érte, bár a Lacival való kapcsolata és az, hogy le is feküdt a fiúval sokat rontott a népszerűségén.

Mindenesetre nekünk ő az egyik tippünk arra, aki mindent visz.
Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

VV Fanni (7 816) villatársaitól a legerkölcstelenebb, tőlünk a legostobább jelzőt kapja. Az azonban tény, hogy a végtelenül irritáló és folyamatosan hülyeségeket beszélő lány nélkül unalmasabb lenne a villa élete. 

Meddig juthat el a játékban?
Sokáig.

Bár többen fenyegetőztek már azzal, hogy kiviszik, mi a most játékban lévő játékosok egyikéről sem gondolnánk, hogy a nagy hajú, szolifüggő lányt látná legkevésbé szívesen a villában. Ha mégis párbajra kerülne a sor, a nézők valószínűleg visszaküldenék, hiszen, ha kiesne, vajon kin lehetne röhögni ezután esténként?


Ne felejtsük el, hogy a Fannihoz hasonló szellemi kvalitásokkal rendelkező Aureliónak sikerült megnyernie az előző szériát, és azóta is folyamatosan kap felkéréseket a csatornától.
Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

Meglepő, de a lájkok tekintetében a negyedik helyen VV Zsuzsa (6254) áll. Igaz, ő már megnyert egy párbajt, ami azért azt bizonyítja, hogy csak a villalakók előtt - a nézők előtt nem - járatta le magát, mégsem gondolnánk azt, hogy megnyerheti a versenyt.

Meddig juthat el a játékban?
Már nem sokáig.

Zsu nagy esélyell a a ValóVilág7 következő kiválasztottja lehet, ugyanis miután már eddigi szövetségesei bizalmát is eljátszotta, nem maradt barátja a villában. Persze még az is elképzelhető, hogy a nézők visszaküldenék újra az ármánykodó bemondónőt, hiszen kell valaki, akit kint és bent is egy emberként utálhatnak.
Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

VV Laci 6086 követőjével a középmezőnybe került. A nem túlságosan színes játékos, ha párbajra kerül sor, a bent maradását csupán az Edinával folyó szerelmi szálnak köszönheti. A nézők úgy tűnik, kíváncsiak a kigyúrt, tetovált menőcsávó és az icipici, tájszólással beszélő falusi lány románcára... Ha nem állna előttünk VV Iza és Krisztián példája - akik a mai napig együtt vannak -, nem hinnénk el, amit látunk. 

Meddig juthat el a játékban?
Lassan neki is érik egy párbaj (igaz, ezt kivédheti szuperképessége, a lila kendő segítségével), simán előfordulhat, hogy pont Zsuzsával kell összecsapnia. Szerintünk megjósolhatatlan, melyikük menne vissza.
Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

VV Dennis (5772) már a beköltözőshow-n kihúzta a gyufát a nézőknél, amikor élő adásban dobta a barátnőjét. Mi ennek ellenére azt gondoltuk, hogy a lájkok tekintetében előkelőbb helyen áll, ugyanis ő a villa egyik legpörgősebb lakója. 

Meddig juthat el a játékban?
A villalakók erős játékosnak tartják Fanni szexpartnerét és szerintünk is simán bekerülhet a top háromba.
Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

VV Robin (4569) most nyert párbajt VV Ádámmal szemben, így két hétig még biztosan nincs veszélyben. Mivel alapvetően egy jólelkű, kedves srácról beszélünk, nem valószínű, hogy a lila kendőt azonnal zöldre vagy kékre kell cserélnie. 

Meddig juthat el a játékban?
Bármilyen sokáig, a fináléban valószínűleg bárki könnyedén kiejti, nagyon csodálkoznánk, ha megnyerné a játékot.
Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

Meglepő, hogy VV Dani (4027) az utolsó előtti, a lájkok számát tekintve. Bár a ráakasztott értelmiségi jelző azért túlzás, de tény, a budai úrifiúnak volt a legtágasabb a gyerekszobája a széria szereplői közül és az ő megszólalásaiból kell a legkevesebbet kisípolni. Amióta Zsuzsával kettéváltak az útjaik, sokkal szimpatikusabb és szerethetőbb játékos lett. 

Meddig juthat el a játékban?
Ha csak a lájkokat néznénk, nem jósolnánk számára nagy jövőt, de valahogy mégis az az érzésünk, hogy ha párbajra kerülne sor, a legtöbb játékossal szemben - mint ahogyan Renivel szemben is - visszamehetne a villába. Hangsúlyozzuk, ha... Ugyanis a villalakók őt tartják az egyik legerősebb játékosnak, így ha kiválasztott esetleg lehet is, kihívott valószínűleg nem válik belőle egyhamar.
Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

VV Maci (3938) utolsó helyén egyáltalán nem csodálkozunk. A széria túlsúlyos játékosa csak az első néhány héten tűnt nagy stratégának és vicces karakternek, azóta gyakorlatilag semmi értékelhetőt nem tudott felmutatni. Hiába küzdött a reggeli edzéseken és hiába sírta el magát kamerák előtt, úgy tűnik, nem lett szimpatikusabb a nézőknek. Miért is lenne, hiszen - legalábbis az összefoglalók szerint - tényleg semmit nem csinál. Többnyire a nappaliban horkol, ha pedig ébren van, egy pokrócba burkolózva üldögél és néz maga elé. 

Meddig juthat el a játékban?
Az egyáltalán nem biztos, hogy mostanában párbajoznia kell, de szerintünk, akikárkivel is kell majd összecsapnia, mindenki kint hagyná.
Forrás:Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

Ahogyan mi is, úgy a ValóVilág 7 játékosai is elgondolkoztak azon, ki az, aki jelenleg a legközelebb van a fődíjhoz. Ők úgy látják, hogy Dennis, Dani és Fanni a legerősebb játékosok, Edina a  negyedik helyre szorult, akit Maci és Robin követ. A villalakók szerint Dóri, Laci és Zsu vannak a villahierarchia alján, akik ki is jelentették, hogy simán lehetnek utolsókból elsők. Na, majd meglátjuk! 

Forrás: RTL II