Újra bevetésen Katalin: ez lesz a várandós hercegnő első idei programja

Anglia Katalin 2015 Katalin hercegnő hercegnő program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 15-én és 16-án vesz részt idei első hivatalos megjelenésein Katalin hercegnő. Sűrű hetei lesznek, ugyanis január 9-én ünnepli a születésnapját.

Január 15-én, csütörtökön a londoni Barlby Általános Iskolába látogat, ahol hivatalosan The Art Roomnak nevezi el a művészeti szobát. „Cambridge hercegnője a TheArtRoomUK védnöke. Ez olyan fiataloknak kínál terápiás lehetőségeket, akiknek sok mindennel kell megküzdeniük az életükben.” – olvasható a Clarence House Twitterén.

Forrás: AFP/Paul Ellis

Egy nappal később, pénteken, a The Fostering Network (nevelőszülők szervezete) által szervezett rendezvényen vesz részt a hercegnő, és együtt ünnepli a szervezettel a nevelőszülők munkáját.

Ezek szerint a napokban 33. születésnapját ünneplő várandós hercegnő nem tűnik úgy, hogy pihenéssel tölti napjait. A királyi család karácsonyi vacsoráját is ő szervezte meg, illetve decemberben Amerikába látogatott.

Láttad már?

Ha lemaradtál volna Katalin 2014-es legjófejebb videójáról, most bepótolhatod!

Katalin barnában, a királynő lilában karácsonyozott http://www.life.hu/trend/20141225-igy-karacsonyozott-katalin-hercegno-es-erzsebet-kiralyne.html Nem múlhat el karácsony Katalin hercegnő nélkül - lássuk, hogyan ünnepeltek a kékvérűek! Trend -- Nem bír magával: újabb grimaszoláson kapták Katalin hercegnőt http://www.life.hu/news/20141219-katalin-hercegno-ujra-grimaszolt-egy-cserkeszklub-gyulesen.html Két hét alatt másodszor vágott hihetetlen arcot Katalin, mi pedig nem győzünk csodálkozni az őszinteségén. News -- Összefutott a két uralkodónő: Beyoncé és Katalin hercegnő első találkozása http://www.life.hu/news/20141209-katalin-hercegno-talalkozott-beyonceval-new-york-ban-egy-nba-s-kosarmeccsen.html Élete első NBA-s kosármeccsén találkozhatott először a brit hercegnő a popzene királynőjével. News Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.