Nem bír magával: újabb grimaszoláson kapták Katalin hercegnőt

Forrás: Northfoto -
Katalin hercegnő gyűlés cserkészek klub grimaszolás feladatsor arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hét alatt másodszor vágott hihetetlen arcot Katalin, mi pedig nem győzünk csodálkozni az őszinteségén.

A Life.hu sem mulasztott el beszámolni Katalin hercegnő legutóbbi megjelenéséről: Vilmos herceg felesége egy kelet-londoni cserkészklub gyűlésén tette tiszteletét, ahol gyerekeknek segített különböző vicces feladatok mentén minél több jelvényt összegyűjteni.

Forrás: Northfoto

Egy apró, ám annál jelentősebb pillanat azonban akkor még elkerülte a figyelmünket: egyelőre nem tudni az okát, miért grimaszolt Katalin, amikor bokszkesztyűben kellett csokiszeletet vágnia – bizonyára először ő is nehezen tudta elképzelni a folyamat menetét. Őszinteségével azonban csak még jobban belopta magát a szívünkbe.

Katalin hercegnő igenis jófej!

Sorban nem ez az első húzása Katalin hercegnőnek, amellyel még közelebb került a szívünkhöz: korábban New York-i útja során bizonyította be, ő is ugyanolyan ember, mint bármelyik földi halandó. A Katalin jófejségét bizonyító videóért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.