Az énekes jelenleg Thaiföldön tölti jól megérdemelt pihenését édesapjával, ahol a hírek szerint egy lánnyal is sikerült komolyan összeismerkednie.

Tény, hogy Varga Viktor nem sokáig kesergett a Cinthya Dictatorral történt szakításuk után. Mint ahogy azt korábban a Life.hu is megírta, két héttel különválásuk után már egy másik lánnyal romantikázott egy wellnessközpontban, a Hal a tortán korábbi adásában pedig Bálint Antónia tett mély benyomást az extravagáns énekesre.

Forrás: facebook/Varga Viktor

Ám ezúttal úgy tűnik, egy lánynak ezúttal valóban sikerült komolyan felkelteni a Thaiföldön nyaraló Viktor érdeklődését – írja a Bors.„Egy hajóútra indultunk apuval, ahol találkoztam Ponnal. Már az első pillanatban nagyon megtetszett. Elkezdtünk beszélgetni, és hamar kiderült, remekül megértjük egymást. Éppen abban a városban lakik, ahol pár napra megszálltunk, így a hajóút után is alkalmunk nyílt találkozni. Viszont folyamatosan úton vagyunk, úgyhogy igyekszem minden percet kihasználni, hogy vele lehessek" – mesélte a lapnak az énekes, aki már azt is tervezi, hogy Magyarországra is magával hozza a lányt.