Whitney Houston és Bobby Brown lányától, Kristinától a családtagok búcsúztak a kórházban. A fiatalt hétvégén eszméletlen állapotban találták meg fürdőkádjában.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Bobbi Kristina Brownra szombaton talált rá élettársa és egy barátja lakásának fürdőkádjában, eszméletlenül. A 21 éves lányt a hírek szerint eddig mesterséges kómában tartották, ám a Daily Mail szerint az apa ma lekapcsolta lányát a gépekről. Ellentmondásosak a hírek, ám az biztos, hogy három napja Bobby Brown, Kristina apja közleményt adott ki, amelyben a rajongók támogatását kérte.  

Forrás: Northfoto

A People magazin szerint egy orvos a családnak azt mondta: nem tudnak többet tenni. „Most mindenki jön a kórházba, hogy elköszönjön Kristinától" – nyilatkozta egy családtag a portálnak. Hozzátette: Bobby Brown egy napja nem tudja abbahagyni a sírást.

Az eset hátborzongatóan hasonlít Kristina édesanyja, Whitney Houston halálához. A világsztárt 3 éve, 2012 februárjában találták holtan szállodai lakosztálya fürdőkádjában. 

/1202/Whitn201221311913