Kellemes öniróniával mesélte el Kerényi Miklós Gábor, miért nem lett belőle színész, és hogy a sikertelen felvételije után hogyan reagált a kudarcra. 

A Rising Star szigorú ítésze - aki olykor a műsorvezetőkkel is összeugrik - a TV2 Hal a tortánjában egyetemistasztorikkal szórakoztatta társait. Kerényi Miklós Gábor színházrendezői szakon végzett a főiskolán, de korábban a színészettel is próbálkozott, azonban mindig kiesett az utolsó fordulóban. A vizsgabizottság többnyire az alkata miatt tanácsolta el a világmegváltó hősszerepektől. Kero ettől annyira elkeseredett, hogy pincérnek állt, bánatát pedig egy éven keresztül alkoholba fojtotta és csak a honvédségnél józanodott ki. 

 

Mi már tudjuk, ki nyeri a Rising Start
A TV2 nagy sikerű produkciója, a Rising Star vasárnap este véget ér. Már csakis a nézőkön múlik, ki lesz a győztes, a zsűri nem szavazhat a versenyzőkre. 4 kiváló énekes van versenyben. Czibi Norbi, aki 50 kilótól szabadult meg egy különleges diétával. Vagy talán Peter Srámek lesz a befutó, akinek most magánéleti gondokkal is meg kell küzdenie? A fiatalember nemrég szakított a barátnőjével. De nagy esélyesnek tartják Várhegyi Lucas Palmirát is. A lány nemcsak tehetséges, de szerény is. És ne feledkezzünk meg a lányok egyik nagy kedvencéről, Fehérvári Gábor Alfrédról, akit rajongók ostromolnak. Ti így szavaztatok, szerintetek ennek az énekesnek kell a dobogó legfelső fokára állnia.