VV Macira rájár a rúd mostanában, kivéve, ha szexről van szó. A VV7-et elhagyni kényszerülő játékost kirabolták, mégpedig elég banális módon.

Csak döbbenten csóváljuk a fejünket, hogy történhet meg ilyen rablás a Duna-parton. A napokban videoklipet készítő, szexszel fogyó VV-játékosnak ellopták a szaxofonját, mégpedig a kocsija csomagtartójából, és nem is akárhogyan!

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Este a sötétben a Duna-parton állt a kocsink, pakoltunk be. Felnyitottuk a csomagtartó hátulját, amibe sok holmit beraktunk, majd a kocsi elejéhez mentünk úgy, hogy nyitva hagytuk a hátulját. Egyszer csak szól a társam, hogy úgy látta, mintha behajolt volna valaki a csomagtartóba. Hátramentem és döbbenten vettem észre, hogy hiányzik a szaxofonom. A tokjával együtt lopták el. Mi ebből csak annyit láttunk, hogy rohan vele egy ember, mint a nyúl, úgy jó 200 méterre. Ordítottunk utána, hogy dobja el, úgysem tud mit kezdeni vele. Én is szaladtam a saját pillesúlyommal utána, de hiába. Ha akkor valaki földrengést érzékelt a környéken, az csak én voltam. A kár körülbelül 180 ezer forint lett, ennyibe került a hangszerem" - osztotta meg velünk  a VV-t betegsége miatt feladni kényszerülő Maci, aki úgy ítéli meg, hogy az új klipje elég megosztóra sikerült. Az együttes sok negatív kritikát kapott, ami a VV előtt ritkán fordult velük elő. Nézd meg te is!