Girl power! Így köszöntötték hölgytársaikat a sztárok a nemzetközi nőnapon

Forrás: Twitter/Pink -
Tóth Gabi Doutzen Kroes köszöntés Sarka Kata Candice Swanepoel Hillary Clinton közösségi oldal Kulcsár Edina nemzetközi nőnap Madonna Lena Dunham nőiesség Pink Instagram egyenjogúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anyaság, nemek közötti egyenlőség és a női lét ünneplése – többek között ezekre tértek ki a külföldi hírességek közösségi oldalaikon nőnap alkalmából.

Míg Sarka Kata, Tóth Gabi és a világ második legszebb lánya, Kulcsár Edina a nők elleni erőszak ellen kampányoltak nőnapon, addig a külföldi hírességek is megragadták az alkalmat, hogy közösségi oldalaikon együtt ünnepeljék az anyaságot, a nemek közötti egyenlőséget és magát a nőiességet.
Doutzen Kroes holland szupermodell családi fényképe kolléganője, a szintén Victoria's Secret-angyal Candice Swanepoel Instagram-oldalára került ki.

Forrás: Instagram/Candice Swanepoel

A Csajok című sorozat sztárja, Lena Dunham a saját arcát illesztette az ismert feminista ikon, Rosie, a szegecselő poszterlány helyére:

Forrás: Instagram/Lena Dunham

Pink Ayn Rand írónő soraival és kislányával készült cuki fotójával kívánt boldog nőnapot:

Forrás: Twitter/Pink

Madonna az egykori first lady, Hilary Clinton női egyenjogúságról szóló soraival köszöntötte hölgytársait:

Forrás: Instagram/Madonna

Az immár kétgyerekes édesanya, Shakira egy sosem látott cuki gyermekkori fotóját osztotta meg nőnap alkalmából. A képért és azért, hogy pontosan mire is hívta fel a figyelmet kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.