Anyaság, nemek közötti egyenlőség és a női lét ünneplése – többek között ezekre tértek ki a külföldi hírességek közösségi oldalaikon nőnap alkalmából.

Míg Sarka Kata, Tóth Gabi és a világ második legszebb lánya, Kulcsár Edina a nők elleni erőszak ellen kampányoltak nőnapon, addig a külföldi hírességek is megragadták az alkalmat, hogy közösségi oldalaikon együtt ünnepeljék az anyaságot, a nemek közötti egyenlőséget és magát a nőiességet.
Doutzen Kroes holland szupermodell családi fényképe kolléganője, a szintén Victoria's Secret-angyal Candice Swanepoel Instagram-oldalára került ki.

Forrás: Instagram/Candice Swanepoel

A fotó alá, amelyen a szépség két kisgyermekével látható, a következőt írta a fehérneműmodell: „Boldog nemzetközi nőnapot mindenkinek! Imádom ezt a képet a barátnőmről. Küldeném az összes gyönyörű és erős nőnek a világon, köszönöm, hogy minden nap inspiráltok engem!"

A Csajok című sorozat sztárja, Lena Dunham a saját arcát illesztette az ismert feminista ikon, Rosie, a szegecselő poszterlány helyére:

Forrás: Instagram/Lena Dunham

Pink Ayn Rand írónő soraival és kislányával készült cuki fotójával kívánt boldog nőnapot:

Forrás: Twitter/Pink

Madonna az egykori first lady, Hilary Clinton női egyenjogúságról szóló soraival köszöntötte hölgytársait:

Forrás: Instagram/Madonna

Az immár kétgyerekes édesanya, Shakira egy sosem látott cuki gyermekkori fotóját osztotta meg nőnap alkalmából. A képért és azért, hogy pontosan mire is hívta fel a figyelmet kattints ide!