Jóképű, jó kiállású srác a VV7 nyertese, VV Robin, mégsem vágyik modellkarrierre. Hamarosan milliók ütik a markát, ennek ellenére nem ölbe tett kézzel várja a mesés summa érkezését. Visszament korábbi munkahelyére pincérnek.

Csodás modellkarrierről szólnak a hírek a valóságshow győztese, VV Robinnal kapcsolatban, azonban a valóság kissé más. Robin valóban kamera elé állt, de csak szerelme, VV Anett kedvéért. A lány évek óta egy magyar divatmárka arca, számukra készültek a képek.

Forrás: Béres Anett

"Robin valóban kamera elé állt, de csak egy képsorozat kedvéért. Neki egész más elképzelése van a jövőjével kapcsolatban, nem a modellkedés, ő két lábbal áll a földön. Annyira, hogy visszament a régi munkahelyére pultosnak. Éjszakánként is dolgozik, ezeken a napokon nem alszik nálam. De sohasem költözött oda hozzám és ebből kifolyólag el sem költözött.

Én továbbra is a barátnőmmel élek és Robin, ha sikerül neki, akkor nálam tölti az éjszakát. Most, hogy munkába állt ritkábban. De én ezt elfogadom, sőt kifejezetten azt is szerettem meg benne, hogy ennyire racionálisan gondolkodik. A kollégái nagy örömmel fogadták, ők sem gondolták, hogy valaha viszont látják, és nem vendégként. A vendégek pedig felismerik, beszélgetnek vele" - magyarázta el Anett, aki már készül a nyertes születésnapjára, ugyanis pénteken lett szerelme 27 éves.

Forrás: Béres Anett

„Örülök neki, végre egy évvel idősebb lett! Már nem akkora a korkülönbség köztünk" - nevetett a lány.