Három évet töltött a börtönben Damu Roland, akit felesége várt a szabadulás pillanatában. A rács mögött eltöltött idő alatt vette el Edinát, együtt kezdhetnek új életet. 

Damu boldogan jött ki a börtönből, hiszen szerelme, Edina várta, akivel legutóbb csak a beszélőn találkoztak, most pedig végre megkezdhetik közös életüket. 

Forrás: MTI/Lakatos Péter

"Amikor nyílt a börtön ajtaja, Damu nyakába ugrott és hosszú, forró csókban forrtak össze. A színész a fejére tette a sapkát, majd hamar rájött, hogy semmi értelme a bujkálásnak. A sapkát levéve fordult az újságírók felé. Látszott, a börtönben felszedett pár kilót, és az ismét megnőtt haján az is feltűnt, hogy erősen megőszült. Talán a börtönélet, talán a Tímeával folytatott pereskedés miatt" - írja a Bors, ahol fényképek is megtekinthetőek a színész szabadulásának pillanatairól. 

Damu Érdre költözött, felesége, Edina és anyósa házába. A színész családja még szabadulása előtt üzent Vajna Tímeának, Damu pedig állítólag tudni sem akar Timiről. Damut a boldogság mellett nagy adósság is várja szabadlábon.