A botrányhősnő-színésznőnek május végéig kellene teljesítenie azt a 125 óra közmunkát, amelyből ez idáig alig 20 órát abszolvált. Emiatt pedig ismét börtön várhat rá.

Lindsay Lohan nem veszi elég komolyan a rá kiszabott közmunkát. Ami azt illeti, olyannyira nem, hogy akár egy letartóztatás is várhat rá, amint visszatér az Egyesült Királyságból az Egyesült Államokba.

Forrás: AFP/Andrew H. Walker

A TMZ információi szerint a botrányhősnő-színésznő eddig kevesebb mint 20 órát teljesített abból a közmunkából, amelynek a bíróság előírása szerint 125 órának kellene lennie legkésőbb május 28-ig. A 28 éves sztár kedden bizonyításképp jelentkezett be egy irodai asztal mögül, ahol a képaláírás szerint éppen közmunkáját teljesítette.

A korábban alkohol- és drogproblémákkal küzdő Lindsayt 2012-ben kapták el a rendőrök „felelőtlen vezetésért," amely miatt eredetileg 240 óra közösségi munkát szabtak ki rá, ezt csökkentették később 125 órára.

Velük feküdt le Lindsay Lohan
Nem egy sztár akadt a színésznő skalpjai között - a Lindsay egyik közeli ismerőse által kiszivárogtatott pasilistáért kattints ide!