Geszti Péter egykori múzsája, az Áj lav jú című nagysikerű klip bombázója, Rábaközi Andrea vette szárnyai alá a Miss Universe Hungary szépségeit.

A szépségverseny tizenéves indulói valószínűleg nem, de édesanyjaik biztosan emlékeznek a 80-as évek szexszimbólumára, aki sikert sikerre halmozott, nem véletlenül választották ki őt Geszti Péter népszerű klipjébe.

Andit nem csak Geszti kedvelte, Andy Vajna is kinézte őt A miniszter félrelép című, 1997-es film főszerepére. Végül Dobó Kata lett a befutó a producernél.

"Még mindig folyamatosan dolgozom bunda- és ékszerbemutatókon, mellette alapítottam egy divatiskolát. Fiús anyuka vagyok, de a sors úgy adta, hogy lányokkal is vesződhetek. Ősszel 10 tanítványom volt, most 8 van. Az iskolámból senki sem indult el a Miss Univerese Hungaryn, ők még kicsikék ehhez a versenyhez"- nevetett Andrea, akin egyáltalán nem fog az idő. Andy Vajnát, a szépségverseny producerét több évtizede ismeri.

Forrás: André Balázs

"Andyt régóta ismerem, most mosolyogtunk azon, hogy A miniszter félrelép válogatásán találkoztunk először. Én is jelentkeztem a főszerepre, az utolsó három kiválasztott között még ott voltam Dobó Kata és Hegyi Barbara mellett. Kern András mindig megrettent, amikor meglátott a magas sarkúban, döbbenten végigmért, és csak annyit mondott: "Úristen!" - nevetett Andi, akire a lányok felkészítését bízták Vajnáék. 

Facebook/ Miss Universe Hungary

 Laikusnak úgy tűnhet, hogy egyformák a megmérettetésre váró lányok, de mostanság ez a típus a trendi: barna haj, őzikeszemek, natúrság. Nekem sincs szőke tanítványom, ráadásul azt sem szeretem, hogy én szőke vagyok. Régen sem bírtam ezt a hajszínt, de sok pénzt kerestem azzal, amit képviseltem. Én belül nem vagyok szőke! A cicababa státuszt döntögessük már le, gyönyörűek a barna és vörös lányok” - tette hozzá az egykor sikeres modell.